Skip to main content

This website is under construction. We are continuously adding more information in English. We apologize for the inconvenience this might cause and thank you for your patience.

Kotihoitotoimisto, Somero

Keywords:

Contact information and opening hours

Visiting address

Jänistie 1
31400 SOMERO

Postal address

Jänistie 1
31400 SOMERO

Opening hours

Kotihoitotoimisto avoinna
Monday–Friday
8.00–15.00
Unfortunately this content has not yet been translated. The website is still incomplete. We apologize for the inconvenience this may cause.

Kotihoitotoimisto hoitaa laskutusta, palvelu- ja maksupäätöksiä, hoitotarvikkeiden jakelua ja antaa neuvontaa palvelutarpeen arviointiin.

Kotihoidon tarkoituksena on tukea kotona asumista. Kotihoito voi sisältää sekä kotipalvelua että kotisairaanhoitoa. Kotihoitoa voivat saada eri-ikäiset henkilöt, jotka eivät selviydy kotona arkielämän toiminnoissa itsenäisesti, omaisten tuella tai muulla tavoin ja heidän hoitonsa ja huolenpitonsa vaatii erityistä ammattitaitoa. Kotihoidon palvelu voi olla tilapäistä tai säännöllistä henkilön tarpeesta riippuen.

Jos asiasi koskee uutta asiakkuutta, aloita ottamalla yhteyttä kotihoidon osastosihteeriin. Kotihoidon tarpeen arvioimiseksi sovitaan palveluohjaajan tai sairaanhoitajan kotikäynti asiakkaan luokse.