Skip to main content

This website is under construction. We are continuously adding more information in English. We apologize for the inconvenience this might cause and thank you for your patience.

Ympärivuorokautinen palveluasuminen, työikäiset

Keywords:

Unfortunately this content has not yet been translated. The website is still incomplete. We apologize for the inconvenience this may cause.

Ympärivuorokautinen palveluasuminen on sosiaalipalvelu, jossa sinulle järjestetään tarpeitasi vastaava asunto yhteisöllistä toimintaa tarjoavassa esteettömässä ja turvallisessa asumisyksikössä. Lisäksi saat tarvitsemasi hoidon ja huolenpidon viipymättä vuorokauden ajasta riippumatta.

Ympärivuorokautiseen palveluasumiseen sisältyy:

  • hoito ja huolenpito,
  • toimintakykyä ylläpitävä ja edistävä toiminta,
  • ateriat,
  • vaatehuolto,
  • siivous ja
  • osallisuutta ja sosiaalista kanssakäymistä edistävä toiminta.

Ympärivuorokautista palveluasumista voidaan järjestää pitkäaikaisesti tai lyhytaikaisesti. Lyhytaikainen palveluasuminen voi olla tilapäistä tai säännöllisesti toistuvaa.

Requirements

Palvelu on tarkoitettu henkilöille, jotka tarvitsevat ympärivuorokautisesti jatkuvaa hoitoa ja huolenpitoa tai vaativaa ammatillista hoitoa, joiden järjestäminen ei muulla tavoin ole mahdollista tai asiakkaan edun mukaista. Palvelun myöntäminen perustuu palvelutarpeen arviointiin ja sen pohjalta laadittuun asiakassuunnitelmaan.

User instruction

Ota yhteyttä oman asuinkuntasi Soihtu-tiimiin puhelimitse. Mikäli sinulla on jo oma työntekijä sosiaalipalveluissa, ota suoraan yhteyttä häneen. Soihtu-tiimiin otetaan yhteyttä, jos asiakkuutta ei vielä ole.

Service channels

Asiakasohjaus Soihtu Kemiö-Parainen

Asiakasohjaus Soihtu Salo-Somero

Asiakasohjaus Soihtu Turku

Asiakasohjaus Soihtu Vakka-Suomi