Hyppää pääsisältöön

Kesäaukioloajat Varhan palveluissa

Kesällä Varsinais-Suomen hyvinvointialueen toimipisteissä on poikkeavia aukioloaikoja. Osa toimipisteistä on kesällä suljettuna ja osassa toiminta toteutetaan supistetusti. Pelastuspalvelut toimivat normaalisti läpi kesän.

Sote-keskuspalvelut 1.6.–31.8.2023

Osa sote-keskuspalveluiden toimipisteistä (mm. terveysasemat, -keskukset, hammashoitolat) on kesällä suljettu ja osassa toimintaa ylläpidetään supistetusti. Jos omaa toimipistettäsi ei ole mainittu listauksessa, toiminta on normaalia koko kesän ajan. Suljetun toimipisteen yhteydessä on mainittu myös paikka, jonne voit kiinniolon aikana olla tarvittaessa yhteydessä.

Sosiaali- ja vammaispalvelut 1.6.–31.8.2023

Osa sosiaali- ja vammaispalveluiden toiminnasta toteutetaan kesän aikana supistetusti. Jotkut toimipisteet ja toiminnat saattavat olla myös tietyn aikaa kokonaan suljettuna. Jos omaa toimipistettäsi tai etsimääsi toimintaa ei ole mainittu listauksessa, toiminta on normaalia koko kesän ajan.

Ikääntyneiden palvelut 19.5.–31.8.2023

Osa ikääntyneiden palveluiden toiminnasta toteutetaan kesän aikana supistetusti. Jotkut toimipisteet ja toiminnat saattavat olla myös tietyn aikaa kokonaan suljettuna. Supistamiset eivät aiheuta yksikkövaihdoksia pitkäaikaishoidon paikan saaneille asiakkaille. Jos omaa toimipistettäsi tai etsimääsi toimintaa ei ole mainittu listauksessa, toiminta on normaalia koko kesän ajan.

Tyks-sairaalapalvelut

Tyksissä on supistettu toiminta kesän aikana ja useampi osasto on suljettu osan kesästä. Tämä ei vaikuta asiakkaiden saamiin vastaanottoaikoihin. Jos asiakkaalla on käynti Tyksissä kesän aikana, hän tulee vastaanotolle tai osastolle sovitusti. 

Lue lisää: Tyks Akuutin palvelua on jouduttu supistamaan kesäkaudeksi henkilökuntapulan takia.