Hyppää pääsisältöön

Ammattilaiselle

Hoitajat

Olemme yhteisö, joka pitää huolen omistaan – niin potilaista kuin työkavereista. Yliopistollisella hyvinvointialueella työskennellessäsi pysyt alasi kehityksen kärjessä - panostamme ammattilaistemme kehittymiseen vahvasti. Meillä työskentelee yli 10 000 hoitoalan ammattilaista. Tutustu avoimiin tehtäviin ja liity hyvintekijöiden joukkoon!

Kaksi hoitajaa pitää käsissään lilaa sydäntä

 

Varhassa on tarjolla monipuoliset uramahdollisuudet sairaanhoitajille, ensihoitajille, lähihoitajille, kätilöille, hammashoitajille, bioanalyytikoille, röntgenhoitajille, tehohoitajille ja monille muille ammattilaisille. Meillä voit työskennellä monipuolisesti erilaisissa toimintaympäristöissä, kuten esimerkiksi terveysasemilla, poliklinikoilla, teho- ja vuodeosastoilla, mielenterveys- ja päihdepalveluissa, asumispalveluissa tai asiakkaan kotona. Meillä ketään ei jätetä yksin, tukenasi on aina moniammatillinen työyhteisö.

Pidän työstäni, jossa jokainen päivä on erilainen ja tuo tulleessaan uusia haasteita voitettavaksi. Työni on monipuolista ja saan kohdata asiakkaita vauvoista vanhuksiin. Meillä on upea tiimi, joka puhaltaa yhteen hiileen.

Minulla on yksinkertaisesti Suomen paras työpaikka ja -kaverit!

Pia, sairaanhoitaja terveysasemalla

Mitä työ ikääntyneiden parissa antaa?

Työ ikääntyneiden palveluissa antaa mahdollisuuden auttaa ja kannatella, kun ihminen on oman haavoittuvuutensa ja haurautensa äärellä. Tärkeintä on kohdata ja olla ihminen ihmiselle.

Työtä on tarjolla muun muassa eri asumispalveluyksiköissä, kotihoidossa, etäpalveluyksiköissä sekä palveluohjauksessa. Tutustu tarkemmin työmahdollisuuksiin ikääntyneiden parissa!

Miltä työpäivä Tyksissä näyttää?

Meillä pääset kehittämään osaamista monella eri erikoisalla huippuammattilaisten joukossa. Kaikki toimintamme tähtää selkeän terveyshyödyn tuottamiseen ja kohtaamme jokaisen potilaan ainutkertaisena yksilönä.

Tutustu Tyksin sairaanhoitajien Sannan, Jennyn ja Siljan työnkuviin teho-osastolla, sydänkeskuksessa ja hematologian osastolla.

Skip video

Upotettua sisältöä ei voida näyttää, koska olet kieltänyt evästeiden käytön.

Tyks Laboratoriot tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia bioanalyytikoille

Tyks Laboratoriot tarjoaa korkeatasoista palvelua ja on terveydenhuollon innovaation kärjessä. Laboratorio on myös arvostettu koulutuskeskus, joka edistää terveydenhuollon ammattilaisten osaamista.

Tyks Laboratoriot tarjoaa näytteenoton palveluita koko Varsinais-Suomen alueella. Näytteenoton tehtävissä voit työskennellä monella eri terveydenhuollon koulutustaustalla. Tutustu tarkemmin ja katso Kristjanin uratarina!