Hyppää pääsisältöön

Ammattilaiselle

Lääkärit

Työmme on kohdata ihminen ihmisenä, kaikkien osiensa summana. Moniammatillisten tiimien kanssa parannamme, kuntoutamme ja pidämme huolta jokaisesta. Yliopistollisella hyvinvointialueella työskennellessäsi pysyt alasi kehityksen kärjessä - panostamme ammattilaistemme kehittymiseen vahvasti. Tutustu avoimiin lääkärin tehtäviin ja liity hyvintekijöiden joukkoon!

Terveyskeskukset

Terveyskeskuslääkärinä Varhassa pääset osaksi monipuolista ja merkityksellistä työtä, jossa voit vaikuttaa varsinaissuomalaisten terveyteen. Työ sisältää kiireetöntä ajanvarausvastaanottoa, kiirevastaanottoa ja voit laajentaa työnkuvaasi kiinnostuksesi mukaan esimerkiksi perhekeskuksessa tai ikäihmisten palveluissa.

Keskitetyissä etäpalveluissa voi työskennellä joustavasti etänä, osa-aikaisena tai hybridinä alueemme sote-keskuksissa. Itse teen 1-2 päivää viikossa läsnätyötä terveyskeskuksissa ja loput etätyötä. Työn joustavuus on minulle tärkeää. Työpäiväni ovat todella monipuolisia, ja se auttaa minua jaksamaan paremmin. Pääsen tutustumaan eri paikkoihin ja voin kehittää terveyskeskusten toimintaa.

Irene, yleislääketieteen erikoislääkäri

Tyks-sairaalapalvelut

Tyks on yksi Suomen viidestä yliopistosairaalasta ja kaikkien aikojen ensimmäisen Suomeen perustetun sairaalan työn jatkaja. Edelläkävijyys on syvällä perimässämme, tiede on ratkaisumme vakavien sairauksien voittamiseksi.

Yliopistosairaala tarjoaa monipuoliset urapolut lääkäreille. Tiede, kehittäminen, kouluttautuminen ja jatkuva parantaminen ovat arkipäiväämme.

Tutustu Tyks Psykiatrian lääkärin Maijan työnkuvaan.

Skip video

Upotettua sisältöä ei voida näyttää, koska olet kieltänyt evästeiden käytön.

Tutustu työmahdollisuuksiin Tyks psykiatrialla