Skip to main content

This website is under construction. We are continuously adding more information in English. We apologize for the inconvenience this might cause and thank you for your patience.

Professionals

Ole osa hyvää

Meillä jokainen on osa hyvää! Työmme on sitä elämää mullistavaa, suunnan muuttavaa ja perustuksia vahvistavaa hyvää. Sitä ainutkertaista hyvää, jota vain meillä osataan tehdä. Kehitämme, kasvamme ja opimme, pidämme huolta jokaisesta ja kuljemme edellä.

Varhassa teemme töitä kaikkia koskettavien tärkeiden asioiden parissa.

Varsinais-Suomen alue tarjoaa ainutlaatuisen ympäristön, jossa voit työskennellä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella.

#Hyvintekijät

Tule #Hyvintekijäksi Varhaan!

Meillä Varhassa on tarjota monia mahdollisuuksia sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastusalan ammattilaisille. Meille ovat tervetulleita niin kokeneet ammattilaiset kuin vastavalmistuneet tai ammattia vaihtaneet. Tutustu avoimiin tehtäviimme ja tule hyvintekijäksi!

Professionals

Hoitajat

Professionals

Lääkärit

Professionals

Pelastajat

Professionals

Sijaisuudet

Professionals

Kesätyöt

Panostamme koulutukseen ja kehittymiseen

Meiltä löydät lukuisia mahdollisuuksia kasvaa ja kehittyä - urapolkuja on yhtä monta kuin varhalaistakin. Meille on tärkeää, että saat hyvän perehdytyksen ja pääset osaksi työyhteisöäsi. Panostamme henkilöstömme osaamisen kehittämiseen järjestämällä satoja koulutuksia vuodessa. Jokainen varhalainen kouluttautuu keskimäärin 3-10 päivää vuodessa.

Yliopistollinen ja kaksikielinen hyvinvointialue

Olemme noin 23 000 asiantuntijan työpaikka – yksi maamme suurimmista työnantajista. Me olemme monipuolinen ammattilaisten verkosto, jossa työntekijän tukena on koko työyhteisö. Työskentelemme aidosti moniammatillisessa ja kehitykseen kannustavassa ilmapiirissä.

Haluatko kysyä lisää? Ota yhteyttä, niin autamme sinua!

Kysy lisää erilaisista ura- ja työmahdollisuuksista Rekrytointipalveluistamme osoitteesta rekrytointi@varha.fi.

Tutustu hyvintekijöiden arkeen Instagramissa

Varhan Instagramissa pääset tutustumaan varhalaisten arkeen. Ota tilimme seurantaan!

Rekryuutisia