Skip to main content

This website is under construction. We are continuously adding more information in English. We apologize for the inconvenience this might cause and thank you for your patience.

Anninkartanon ryhmäkoti, Salo (ympärivuorokautinen palveluasuminen)

Keywords:

Contact information

Unfortunately this content has not yet been translated. The website is still incomplete. We apologize for the inconvenience this may cause.

Anninkartanon ryhmäkoti on ympärivuorokautisen palveluasumisen yksikkö, jossa on 16 asukaspaikkaa. Asukashuoneet ovat yhden hengen huoneita, joissa osassa on yhteiskäytössä oleva WC. Asukashuoneisiin kuuluu sähkökäyttöinen sänky, muuten huoneen saa sisustaa ja kalustaa omannäköiseksi. Henkilökunnalta saa tarvittaessa vinkkejä.

Anninkartanon ryhmäkodissa on kaikkien asukkaiden käytössä olevia yhteisiä tiloja, joissa asukkailla on mahdollisuus tavata omaisiaan tai viettää aikaa toistensa kanssa, katsellen televisiota, seurustellen tai vaikka pelaten pelejä.

Hoito suunnitellaan yhdessä asukkaan ja hänen läheistensä kanssa huomioiden asukkaan yksilöllinen avuntarve. Omaiset saavat omien voimavarojensa mukaan osallistua läheisensä hoitoon ja omaiset ovat aina tervetulleita Anninkartanoon. Hoitohenkilökunta ohjaa ja neuvoo mielellään sekä vastaa kysymyksiin.

Anninkartanon ryhmäkodissa asukkaiden hoitoon osallistuvat sairaanhoitaja, lähihoitajat sekä hoiva-avustaja. Lääkäri käy kaksi kertaa kuukaudessa ja häneen saa yhteyden tarvittaessa. Asukashuoneiden sekä yhteisten tilojen siisteydestä vastaa laitoshuoltaja. Vakituisen henkilökunnan lisäksi yksikössä on opiskelijoita jaksoittain sekä mahdollisesti avustavissa tehtävissä toimivia henkilöitä.

Uusi asiakas: Jos et ole vielä ikääntyneiden palveluiden asiakas ja haluat lisätietoa ikääntyneiden asumispalveluista, ota yhteyttä Varsinais-Suomen ikääntyneiden asiakasohjaukseen.