Skip to main content

This website is under construction. We are continuously adding more information in English. We apologize for the inconvenience this might cause and thank you for your patience.

Contact information

Visiting address

Turuntie 44
31400 SOMERO

Postal address

Turuntie 44
31400 SOMERO
Unfortunately this content has not yet been translated. The website is still incomplete. We apologize for the inconvenience this may cause.

Neuvoloiden toimipisteessä toimivat lastenneuvola, äitiysneuvola sekä ehkäisy- ja perhesuunnitteluneuvola. Lisäksi toimintaterapeutin ja puheterapeutin vastaanotot sijaitsevat neuvoloiden toimipisteessä. Toimipiste sijaitsee Someron terveyskeskuksen tiloissa.

Lastenneuvolapalvelut on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille ja heidän perheilleen. Lastenneuvolassa seurataan lapsesi kasvua ja kehitystä. Voit myös itse ottaa yhteyttä neuvolaan, jos tarvitset tukea vanhemmuuteen tai lapsen kasvatukseen.

Äitiysneuvola on tarkoitettu perheenlisäystä odottaville. Seuraamme raskautesi etenemistä ja keskustelemme perheenne terveydestä, hyvinvoinnista ja vanhemman roolista. Ota yhteyttä äitiysneuvolaan, kun tiedät olevasi raskaana.

Ehkäisyneuvolan kautta voit saada monipuolista hoitoa ja ohjausta liittyen:

  • perhesuunnitteluun ja ehkäisyasioihin (mm. ehkäisy, jälkiehkäisy, sterilisaationeuvonta, raskaustestit, ei-toivotut raskaudet)
  • naistentauteihin (naistentaudit, näytteidenotto, kuukautistensiirto yms.)
  • kohdunkaulasyövän seulontaan (Papa) 5 vuoden välein 30-60 -vuotiaille