Skip to main content

This website is under construction. We are continuously adding more information in English. We apologize for the inconvenience this might cause and thank you for your patience.

Artturin asumisyksikkö, Salo

Keywords:

Contact information

Unfortunately this content has not yet been translated. The website is still incomplete. We apologize for the inconvenience this may cause.

Artturi tarjoaa ympärivuorokautista ohjattua asumista asiakkaille, jotka ovat pääsääntöisesti autisminkirjon, lievästi tai keskivaikeasti kehitysvammaisia aikuisia, joilla on taitoja yhteisasumiseen.  Asumismuoto on ympärivuorokautista autettua asumista. Pääpaino työssä on ohjaamisella, mutta tarvittaessa asiakkaita opastetaan ja autetaan arjen askareissa. Artturissa on 7 asiakaspaikkaa.

Arturissa asiakkaat asuvat omissa huoneissaan. Jokaisessa huoneessa on oma wc- ja suihkutila. Yleisistä tiloista löytyy oleskelu ja keittiötilat. Viereisestä rakennuksesta löytyy asiakkaiden käyttöön saunatilat. Rakennus sijaitsee kolme rakennuksen kokonaisuudessa mäntyisellä luonnonläheisellä rinnetontilla.

Asumisyksikössä tarjottavissa asumispalveluissa korostuvat asiakkaan oikeudet: lähtökohtana ovat asiakkaan yksilöllinen hoito, ohjauksen ja tuen tarpeet. Tavoitteena on, että järjestetty ohjaus, tuki ja palvelut mahdollistavat asiakkaalle hyvän, omannäköisen elämän.