Skip to main content

This website is under construction. We are continuously adding more information in English. We apologize for the inconvenience this might cause and thank you for your patience.

Hammashoitola, Somero

Keywords:

Contact information and opening hours

Visiting address

Heikintie 23
31400 SOMERO

Postal address

Heikintie 23
31400 SOMERO

Opening hours

Suun terveydenhuollon ajanvaraus
Monday–Thursday
8.00–16.00
Friday
8.00–15.00
Unfortunately this content has not yet been translated. The website is still incomplete. We apologize for the inconvenience this may cause.

Suun terveydenhuollon palveluihin sisältyy suun ja hammassairauksien tutkimus ja hoito, terveysneuvonta ja -tarkastukset sekä jatkohoitoon ohjaaminen.

Hammashoitola toimii vain ajanvarauksella. Yhteydenottojen toivomme tapahtuvan ainoastaan puhelimitse. Etenkin, jos sinulla on hengitystieoireita / flunssaa, ota yhteyttä puhelimitse. Älä tule vastaanotolle! Flunssaoireisille, koronavirukselle altistuneille sekä koronaan sairastuneille potilaille on oma hoitopolku.

Vastaanotolle tulee saapua lähtökohtaisesti yksin. Lapsilla ja huollettavilla voi tarvittaessa olla mukana yksi saattaja. Harjaathan hampaasi jo ennen vastaanotolle tuloa.

Ajanperuutus on mahdollista myös tekstiviestillä. Peruuttamattomasta poisjäännistä perimme asetuksen mukaisen maksun 15 vuotta täyttäneiltä. Hoitoonpääsy määräytyy hoidon tarpeen, kiireellisyyden ja hoidon vaikuttavuuden perusteella valtakunnallisten ohjeiden mukaisesti. Kiireellinen ensiapu annetaan vuorokauden sisällä. Kiireelliseen ensiapuun on aikoja rajoitetusti / päivä.