Skip to main content

This website is under construction. We are continuously adding more information in English. We apologize for the inconvenience this might cause and thank you for your patience.

Ihalan hammashoitola, Raisio

Keywords:

Contact information and opening hours

Visiting address

Konsantie 16
21260 RAISIO

Opening hours

Suun terveydenhuollon ajanvaraus
Monday–Thursday
8.00–16.00
Friday
8.00–15.30
Unfortunately this content has not yet been translated. The website is still incomplete. We apologize for the inconvenience this may cause.

Ihalan hammashoitola on toinen Raision alueen hammashoitoloista, jossa työskentelee kaksi hammaslääkäriä ja suuhygienisti. Ajanvaraus on mahdollista vain Raision- Ruskon yhteisen ajanvarauksen kautta tai Terveysristeyksen hammashoitolassa. Ihalan koululaiset voivat asioida helposti hoitolassa. Portaat.

Ajanvarauksessa on käytössä takaisinsoittojärjestelmä. Jätäthän vain yhden soittopyynnön asiaa kohden (ajanvaraus ruuhkautuu muuten tarpeettomasti).

Täysi-ikäiset asiakkaat voivat peruuttaa varatun ajan sähköisen asioinnin kautta. Alle 18-vuotiaan asiakkaan aikaa ei voi perua sähköisesti, sitä voi vain siirtää. Akuuttiaikoja ei voi varata sähköisesti. Uudet asiakkaat varaavat ajan puhelimitse (lakisääteistä).

Varatun ajan peruminen:

Jos et pääse varatulle tutkimus- tai hoitokäynnille, muista peruuttaa aikasi. Peruutus pitää tehdä viimeistään edellisenä arkipäivänä.

Ajan voi peruuttaa

puhelimitse 02 434 3746 (virka-aikana). Peruutuksen voi jättää myös vastaajaan.

sähköisen asioinnin kautta (täysi-ikäiset asiakkaat).

Peruuttamatta jääneestä vastaanottoajasta peritään maksu.

Varattu hoito- tai tutkimusaika tulee peruuttaa viimeistään edellisenä arkipäivänä. Peruuttamatta jääneestä vastaanottoajasta laskutetaan 18 vuotta täyttäneiltä sakkomaksu. Maksu koskee myös neuvoloiden sekä koulu- ja opiskelijaterveydenhuollon asiakkaita.