Skip to main content

This website is under construction. We are continuously adding more information in English. We apologize for the inconvenience this might cause and thank you for your patience.

Kalliokodin asumisyksikkö kehitysvammaisille, Salo

Keywords:

Contact information and opening hours

Visiting address

Makasiinintie 15
25460 KISKO

Postal address

Makasiinintie 15
25460 KISKO

Opening hours

Avoinna ympäri vuorokauden

Unfortunately this content has not yet been translated. The website is still incomplete. We apologize for the inconvenience this may cause.

Kalliokoti tarjoaa ympärivuorokautista ohjattua asumista kehitysvammaisille asiakkaille, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista hoitoa ja huolenpitoa. Pääpaino työssä on hoidollisuus ja ohjaaminen, tarvittaessa asiakkaita opastetaan ja autetaan arjen askareissa. Kalliokodissa on myös tilapäishoitohuone.

Kalliokodin asiakkaat asuvat omissa huoneissaan, jotka ovat ryhmitetty kolmeen soluun. Jokaisessa huoneessa on oma wc- ja suihkutila. Kalliokodissa on 13 asiakaspaikkaa.

Yleisistä tiloista löytyy laajat oleskelu ja viriketilat. Rakennuksessa on asiakkaiden käyttöön esteettömät saunatilat.

Kalliokoti sijaitsee Kiskossa, Salon keskustasta matkaa on noin 25 km. Asuinyksikkö sijaitsee rauhallisella paikalla, luonnon läheisyydessä.

Asumisyksikössä tarjottavissa asumispalveluissa korostuvat asiakkaan oikeudet: lähtökohtana ovat asiakkaan yksilöllinen hoito, ohjauksen ja tuen tarpeet. Tavoitteena on, että järjestetty ohjaus, tuki ja palvelut mahdollistavat asiakkaalle hyvän, omannäköisen elämän.