Skip to main content

This website is under construction. We are continuously adding more information in English. We apologize for the inconvenience this might cause and thank you for your patience.

Contact information and opening hours

Visiting address

Aurinkorannantie 15
25650 STRÖMMA

Opening hours

, Always open

Unfortunately this content has not yet been translated. The website is still incomplete. We apologize for the inconvenience this may cause.

Strandvikin asumisyksikkö tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua kehitysvammaisille henkilöille, joilla on yksilöllisiä avun ja tuen tarpeita. Asumisyksikössä on 12 asiakaspaikkaa.

Asumisyksikössämme jokaisella asiakkaalla on oma huone ja kylpyhuone. Lisäksi asiakkailla on käytössä yhteisiä tiloja.

Strandvik sijaitsee Kemiössä, Strömman kanavan välittömässä läheisyydessä. Kemiön keskustaan on noin kahdeksan kilometrin matka.

Asumisyksikössä tavoitteena on, että asiakkaat saisivat elää mahdollisimman itsenäisesti ja omatoimisesti. Tavoitteena on myös ylläpitää asiakkaiden saavuttamia taitoja mahdollisimman pitkään. Henkilökunta tukee ja ohjaa asiakkaita omaa elämää koskevissa valinnoissa asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaisesti.

Asumisyksikössä tarjottavissa asumispalveluissa korostuvat asiakkaan oikeudet: lähtökohtana ovat asiakkaan yksilölliset tarpeet. Tavoitteena on, että järjestetty tuki ja palvelut mahdollistavat asiakkaalle hyvän, omannäköisen elämän. Toiminnassa noudatetaan valtakunnallisia asumisen tuen laatukriteereitä.