Skip to main content

This website is under construction. We are continuously adding more information in English. We apologize for the inconvenience this might cause and thank you for your patience.

Teollisuustien asumisyksikkö kehitysvammaisille, Laitila

Keywords:

Contact information and opening hours

Visiting address

Teollisuustie 2 C 22
23800 LAITILA

Opening hours

, Always open

Unfortunately this content has not yet been translated. The website is still incomplete. We apologize for the inconvenience this may cause.

Teollisuustie on avohuollon yksikkö, jossa on viisi asiakaspaikkaa kehitysvammaisille aikuisille. Asumisyksikössä tarjotaan tuettuja ja ohjattuja asumispalveluja. Asuminen yksikössä edellyttää suhteellista omatoimisuutta.

Teollisuustien asumisyksikkö on kerrostalossa, jossa on neljä parvekkeellista kaksiota. Asiakas asuu joko omassa asunnossaan tai yhteisasunnossa. Jokaisessa asunnossa on keittiö, makuuhuone ja kylpyhuone. Liikuntarajoitteiselle henkilölle asumisyksikkömme ei sovellu, koska kerrostalossa ei ole hissiä.

Yksikkömme sijaitsee Laitilan keskustassa palvelujen välittömässä läheisyydessä.

Asumisyksikössä tarjottavissa asumispalveluissa korostuvat asiakkaan oikeudet: lähtökohtana ovat asiakkaan yksilölliset tarpeet. Tavoitteena on, että järjestetty tuki ja palvelut mahdollistavat asiakkaalle hyvän, omannäköisen elämän. Toiminnassa noudatetaan valtakunnallisia asumisen tuen laatukriteereitä.