Hyppää pääsisältöön

Influenssarokotukset Varsinais-Suomessa

Rokote on paras suoja kausi-influenssaa vastaan. Varsinais-Suomen hyvinvointialueella influenssarokotusten antaminen kaudelle 2023 aloitetaan marraskuussa. Sivuston tietoja päivitetään rokotuskauden aikana.

Rokotukset annetaan omassa asuinkunnassa. Valitse alta oma ryhmäsi, niin saat lisätietoa rokotuksista sekä rokotuspaikoista ja -ajoista.

Influenssarokotus ja koronarokotus samaan aikaan?

Koronarokotusten tehosteannos on mahdollista saada samalla rokotuskerralla, jos kuulut koronatehosterokotusten kohderyhmään.

Kansalliseen rokotusohjelmaan kuuluvia pneumokokkirokotuksia ei anneta koronarokotuksen kanssa samaan aikaan. Pneumokokkirokotuksiin varataan erillinen aika omasta terveyskeskuksesta.

Onko sinulla kysymyksiä?

Jos sinulla on kysyttävää rokotuksista tai haluat antaa palautetta, olethan yhteydessä oman asuinkuntasi terveyskeskukseen. Vaihtoehtoisesti voit olla yhteydessä myös palautelomakkeemme kautta.

Viestintä influenssarokotuksista

Viestintäkanavamme kausi-influenssarokotuksiin liittyen ovat:

- varha.fi/influenssa
- lehti-ilmoitukset
- Varhan somekanavat: Facebook @VarhaHyvinvointi ja X @VarhaHyvinvoint

Lisäksi rokotuksista on tietoa saatavilla terveysasemilla, neuvoloissa sekä koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa.

Uutisia influenssarokotuksista

Turku

Turun Keskustan terveysaseman rokotustapahtuma 19. marraskuuta muuttuu ajanvarauksella toimivaksi

Uutinen

Turussa Keskustan ja Mäntymäen terveysasemilla järjestetään kolmas rokotustapahtuma sunnuntaina 19.11.2023. Rokotteiden kovasta kysynnästä johtuen…

Turku

Turun Mäntymäen rokotustapahtuman 4.–5.11. järjestelyjä parannettu

Uutinen

Turun Keskustan ja Mäntymäen terveysasemilla viime sunnuntaina (29.10.2023) järjestetyistä rokotustapahtumista on tullut paljon palautetta. Olemme tehneet…

Turku

Influenssa- ja koronarokotusten puhelinajanvaraus on ruuhkautunut Turussa

Uutinen

Sunnuntain influenssa- ja koronarokotustapahtumissa Turun Mäntymäen ja Keskustan terveysasemilla rokotettiin n. 1400 turkulaista. Molemmat terveysasemat…

Influenssarokotukset 2023-2024

Influenssarokotukset käynnistyvät Varhan alueella loka-marraskuun vaihteessa

Uutinen

Influenssarokotusten alkamisajankohta sekä tarkat rokotuspaikkatiedot tarkentuvat lokakuun aikana. Rokote on paras suoja kausi-influenssaa vastaan.