Hyppää pääsisältöön

Turvaamme, parannamme, pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä

Ajanvaraus- ja palvelunumerot

Sivustomme on vielä kesken, päivitämme sisältöjä jatkuvasti. Sinulle tärkeät ja tutut ajanvaraus- ja palvelunumerot palvelevat sinua edelleen. Löydät oheisesta linkistä keskeisimmät sosiaali- ja terveyspalveluiden asiointinumerot kunnittain jaoteltuna.

Palvelut ja toimipisteet

Hyvinvointialueellamme asioit pääasiallisesti oman asuinkuntasi tutuissa palveluissa ja toimipisteissä. Palveluhakemistosta löydät perusterveydenhuollon palvelut, sosiaalipalvelut, ikääntyneiden palvelut ja vammaispalvelut. Toimipistehaku taas kokoaa yhteen toimipisteet kuten terveysasemat, neuvolat, hammashoitolat ja muut toimipisteet.

Vastaa kyselyyn ja vaikuta Varsinais-Suomen hyvinvointialueen palveluihin

Varsinais-Suomen hyvinvointialue järjestää kaikille avoimen, palvelustrategian laadintaan liittyvän kyselyn alueen asukkaille. Voit vastata kyselyyn 5.10. mennessä.

Ajankohtaista

Varhalta on lähtenyt virheellisiä terveyskeskuslaskuja

Uutinen

Virheellisiin asiakaslaskuihin johtanut ongelma on korjattu 4. syyskuuta. Virheelliset laskut mitätöidään tai hyvitetään asiakkaille.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueen avustukset vuodelle 2024

Uutinen

Varhan toiminta- ja kumppanuusavustukset vuodelle 2024 tulevat järjestöjen haettavaksi. Avustusten haku aukeaa sunnuntaina 1.10.23 klo 9.00 ja sulkeutuu…

Räätälöityä työtä, kuntoutusta ja hyvinvointia IPS-työhönvalmennuksella

Uutinen

Mielenterveyskuntoutujille avataan Varhassa ovia vapaille työmarkkinoille. Yhteydenotot työnantajiin vauhdittuvat syksyllä toiminnan laajentuessa…

Varsinais-Suomen hyvinvointialueen aluehallituksen päätökset 26.9.2023

Uutinen

Aluehallitus muutti talousarvioraamia, hyväksyi pelastustoimen palvelutasopäätöksen ja järjestöavustusten myöntämisen periaatteet.