Hyppää pääsisältöön

Turvaamme, parannamme, pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä

Ajanvaraus- ja palvelunumerot

Sivustomme on vielä kesken, päivitämme sisältöjä jatkuvasti. Sinulle tärkeät ja tutut ajanvaraus- ja palvelunumerot palvelevat sinua edelleen. Löydät oheisesta linkistä keskeisimmät sosiaali- ja terveyspalveluiden asiointinumerot kunnittain jaoteltuna.

Palvelut ja toimipisteet

Hyvinvointialueellamme asioit pääasiallisesti oman asuinkuntasi tutuissa palveluissa ja toimipisteissä. Palveluhakemistosta löydät perusterveydenhuollon palvelut, sosiaalipalvelut, ikääntyneiden palvelut ja vammaispalvelut. Toimipistehaku taas kokoaa yhteen toimipisteet kuten terveysasemat, neuvolat, hammashoitolat ja muut toimipisteet.

Vastaa kyselyyn ja vaikuta Varsinais-Suomen hyvinvointialueen palveluihin

Varsinais-Suomen hyvinvointialue järjestää kaikille avoimen, palvelustrategian laadintaan liittyvän kyselyn alueen asukkaille. Voit vastata kyselyyn 5.10. mennessä.

Ajankohtaista

Ihmisen parhaaksi -tunnustus 2023 Varhan Sanna Järvensivulle – ”Moni kokee Sannan pelastaneen heidän elämänsä”

Uutinen

Vuoden 2023 Ihmisen parhaaksi -tunnustuksen saaja terveydenhoitaja Sanna Järvensivu Varsinais-Suomen hyvinvointialueelta on tehnyt urauurtavaa…

Uudella tavalla suunniteltu sairaala muuttaa psykiatrian toimintaa Varsinais-Suomessa

Uutinen

Uuden psykiatrisen sairaalan ykkösosa on noussut harjakorkeuteen ja on valmistumassa vuoden päästä Mikron tontille osoitteessa Kiinamyllynkatu 13, Turku.

Vielä ehdit ilmoittautua mukaan syksyn Arkeen Voimaa -ryhmiin

Uutinen

Kaipaatko arkeen lisää voimaa? Maksuttomaan Arkeen Voimaa -ryhmätoimintaan osallistumalla voit vahvistaa itsehoitotaitojasi ja sitä kautta kohentaa omaa…