Hyppää pääsisältöön

Turvaamme, parannamme, pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä

Ajanvaraus- ja palvelunumerot

Varsinais-Suomen hyvinvointialueella sinulle tärkeät ja tutut ajanvaraus- ja palvelunumerot ovat säilyneet pääosin samoina. Löydät oheisesta linkistä keskeisimmät sosiaali- ja terveyspalveluiden asiointinumerot kunnittain jaoteltuna.

Palvelut ja toimipisteet

Hyvinvointialueellamme asioit pääasiallisesti oman asuinkuntasi tutuissa palveluissa ja toimipisteissä. Palveluhakemistosta löydät perusterveydenhuollon palvelut, sosiaalipalvelut, ikääntyneiden palvelut ja vammaispalvelut. Toimipistehaku taas kokoaa yhteen toimipisteet kuten terveysasemat, neuvolat, hammashoitolat ja muut toimipisteet.

Koronarokotukset

Löydät sivustoltamme tietoa parhaillaan annettavista koronarokotuksista. Sivulle on myös koottu kunnittain Varsinais-Suomen rokotuspaikat ja ohjeet, miten pääset varaamaan ajan koronarokotukseen. Oman asuinkuntasi tiedot voi tarkistaa linkistä.

Ajankohtaista

Turun keväiset menovinkit senioreille

Uutinen

Liikkuva resurssikeskus -hankkeen Menovinkit-esite keväälle 2023 on julkaistu.

Omaishoitajien ensimmäiset palkkiot maksetaan 15. helmikuuta

Uutinen

Varsinais-Suomen hyvinvointialue yhtenäisti omaishoidon palkkioiden maksupäivät vuoden alussa.

Tyksin korva-, nenä- ja kurkkutautien klinikka voitti viiden tähden koulutuspaikka-palkinnon kestomenestyjänä

Uutinen

Nuorten lääkärien yhdistys ja Lääkäriliitto palkitsivat Tyksin korva-, nenä- ja kurkkutautien klinikka viiden tähden koulutuspaikkana ja kestomenestyjänä…

Varsinais-Suomen hyvinvointialueen ensimmäisten erillislisien palkka-ajo tehty – virheiltä ei kokonaan vältytty

Uutinen

Varsinais-Suomen hyvinvointialueen erillislisät eli työaikakorvaukset, ylityöt ja hälytysrahat sekä määräaikaisten työntekijöiden palkat näkyvät…