Hyppää pääsisältöön

Turvaamme, parannamme, pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä

Kesäaukioloajat Varhan palveluissa

Kesäaika näkyy poikkeusaikatauluina myös Varsinais-Suomen hyvinvointialueen palveluissa ja toimipisteissä. Kesällä osa toimipisteistä on kokonaan suljettuina tietyn aikaa, osa toimii supistetuin aikatauluin ja jotkut toimipisteet sekä palvelut, kuten Tyks Akuutin päivystykset ja pelastuslaitos, toimivat normaalisti koko kesän ajan.

Ajanvaraus- ja palvelunumerot

Sivustomme on vielä kesken, päivitämme sisältöjä jatkuvasti. Sinulle tärkeät ja tutut ajanvaraus- ja palvelunumerot palvelevat sinua edelleen. Löydät oheisesta linkistä keskeisimmät sosiaali- ja terveyspalveluiden asiointinumerot kunnittain jaoteltuna.

Palvelut ja toimipisteet

Hyvinvointialueellamme asioit pääasiallisesti oman asuinkuntasi tutuissa palveluissa ja toimipisteissä. Palveluhakemistosta löydät perusterveydenhuollon palvelut, sosiaalipalvelut, ikääntyneiden palvelut ja vammaispalvelut. Toimipistehaku taas kokoaa yhteen toimipisteet kuten terveysasemat, neuvolat, hammashoitolat ja muut toimipisteet.

Koronarokotukset

Löydät sivustoltamme tietoa parhaillaan annettavista koronarokotuksista. Sivulle on myös koottu kunnittain Varsinais-Suomen rokotuspaikat ja ohjeet, miten pääset varaamaan ajan koronarokotukseen. Oman asuinkuntasi tiedot voi tarkistaa linkistä.

Ajankohtaista

Varha rakentaa yhteisöllisyyttä tarjoamalla henkilöstölle festaripäivän

Uutinen

Varsinais-Suomen hyvinvointialueen työntekijät saavat kesällä ilmaislipun valitsemalleen festivaalille. #VarhaGoesFestarit-satsauksella halutaan edistää…

Varsinais-Suomen hyvinvointialueen aluevaltuuston päätökset 24.5.2023

Uutinen

Hyvinvointialuejohtaja Tarmo Martikainen kertoi aluevaltuustolle, että toiminnan vakiinnuttaminen ja uudistaminen edellyttävät asioiden asettamista…

Varsinais-Suomen aluehallituksen päätökset 23.5.2023

Uutinen

Aluehallitus päätti laajentaa henkilöstövuokrausta niin, että henkilöstöä vuokrataan tarvittaessa Sarastia Rekry Oy:n lisäksi Hansel Oy:n kautta.

Varhan alueella häiriö takaisinsoittopalvelussa

Uutinen

Varhan alueella on tiistaina 23.5.2023 havaittu ongelma takaisinsoittopalvelussa. Henkilökunta ei tällä hetkellä pysty soittamaan asiakkaille takaisin…