Hyppää pääsisältöön

Turvaamme, parannamme, pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä

Ajanvaraus- ja palvelunumerot

Sivustomme on vielä kesken, päivitämme sisältöjä jatkuvasti. Sinulle tärkeät ja tutut ajanvaraus- ja palvelunumerot palvelevat sinua edelleen. Löydät oheisesta linkistä keskeisimmät sosiaali- ja terveyspalveluiden asiointinumerot kunnittain jaoteltuna.

Palvelut ja toimipisteet

Hyvinvointialueellamme asioit pääasiallisesti oman asuinkuntasi tutuissa palveluissa ja toimipisteissä. Palveluhakemistosta löydät perusterveydenhuollon palvelut, sosiaalipalvelut, ikääntyneiden palvelut ja vammaispalvelut. Toimipistehaku taas kokoaa yhteen toimipisteet kuten terveysasemat, neuvolat, hammashoitolat ja muut toimipisteet.

Etsitkö kesätöitä?

Haemme useita satoja kesätyöntekijöitä työskentelemään kesäsijaisena eri yksiköissämme.

Ajankohtaista

Mobiilisovelluksen häiriö Turun ikääntyneiden kotihoidossa on korjattu

Uutinen

Kotihoito Mukana -toiminnanohjausjärjestelmässä oli tilapäinen häiriö, mikä hidasti asiakaskäyntien suunnittelua Turussa.

Kysy Annikalta apua ruotsinkielisissä kysymyksissä

Uutinen

Varsinais-Suomen hyvinvointialue, Varha, lanseeraa palvelun ruotsiksi, jossa asiakkaat ja henkilökunta saa apua muun muassa kysymyksissä, jotka liittyvät…

TYKS-säätiö jakoi ennätysmäärän apurahoja vuodelle 2023

Uutinen

TYKS-säätiön hallitus jakoi vuodelle 2023 apurahoja yhteensä 143 880 € (126 800€ vuonna 2022). Lääketieteen apurahoja myönnettiin 27 tutkijalle (yhteensä…