Hyppää pääsisältöön

Uutinen Julkaistu 30.12.2022 12.39

Varsinaissuomalaisten sote-palvelut jatkuvat ennallaan – vuodenvaihteessa palveluissa voi olla hitautta

Avainsanat:

Hyvinvointialueen aloitus ei tuo muutoksia varsinaissuomalaisten sote-palveluihin, sillä palvelut jatkuvat tutuissa asiointipaikoissa tuttujen ammattilaisten kanssa. Myös sote-palveluiden puhelinnumerot pysyvät muutoksessa pitkälti samoina. Vuodenvaihteessa palveluissa ja puhelinasioinnissa voi kuitenkin olla hitautta.

Kaksi vaaleanturkoosia sydäntä turkoosilla pohjalla.

Varsinaissuomalaisten terveysasemat, neuvolat, sairaalapalvelut, kotihoitoalueet jne. pysyvät vuoden vaihtuessa samoina, eikä luvassa ole suuria muutoksia palveluihin. Myös sote-palveluiden puhelinnumerot pysyvät muutoksessa pitkälti samoina.

Palveluissa ja puhelinasioinnissa voi kuitenkin esiintyä hitautta vuodenvaihteessa. Myös sähköisissä palveluissa voi olla käyttökatkoja. 

Maanantaina 2. tammikuuta Mäntymäen terveysasemalla palveluissa on ollut hitautta tietojärjestelmien päivityksen takia. Myös Turun alueen terveysasemien ajanvarauksessa on ollut hitautta.

eTerveyspalvelut (Loimaa, Naantali, Oripää, Parainen ja Turku) ovat tällä hetkellä tilapäisesti poissa käytöstä. Tiedotamme Varhan verkkosivuilla, kun palvelut ovat taas käytettävissä.

Mistä löydän Varhan yhteystiedot ja sähköiset palvelut?

Jatkossa Varsinais-Suomen hyvinvointialueen palvelut löytyvät kootusti Varhan verkkopalvelussa. Vasta avautunut verkkopalvelu on vielä alkutekijöissään ja se tulee täydentymään palvelutietojen osalta vielä vuoden 2023 aikana. 

Asiointinumerot ja sähköiset palvelut