Hyppää pääsisältöön

Halikkokoti, Salo (laitoshoidon yksikkö )

Avainsanat:
Halikkokoti on laitoshoitoa tarjoava hoivakoti, jossa on 26 asukaspaikkaa. Halikkokodissa ihmislähtöinen ajattelu ohjaa hoitajien toimintaa. Siinä asukkaan yksilöllinen elämänkokemus, ainutlaatuinen persoona ja läheiset otetaan arvostavasti huomioon osana hoitotyötä. Asukkaan tapoja, tottumuksia ja toiveita pyritään kuulemaan ja toteuttamaan, koskivatpa ne arjen puuhia tai elämänrytmiä.

Me Halikkokodissa uskomme siihen, että nauru pidentää ikää. Todistettavasti hymy saa harmaammankin päivän näyttämään aurinkoisemmalta. Nuorekas ja iloinen hoitajatiimimme huolehtii ammattitaitoisen hoidon lisäksi positiivisesta ilmapiiristä. Meillä panostetaan hoitajien työhyvinvointiin ja jaksamiseen, jonka tuloksista jokainen talomme asukas pääsee nauttimaan.

Asukashuoneet ovat sekä yhden että kahden hengen huoneita. Asukas saa sisustaa huonettaan mieleisekseen yhdessä läheistensä kanssa, tarvittaessa neuvoa voi kysyä hoitohenkilökunnalta. Huoneessa on sähkökäyttöinen sänky, yöpöytä, verhot ja televisio. Halikkokodissa on kaikkien asukkaiden käytössä olevia yhteisiä tiloja, joissa asukkailla on mahdollisuus viettää aikaa toistensa kanssa tai tavata läheisiään.

Hoito suunnitellaan yhdessä asukkaan ja hänen läheistensä kanssa huomioiden asukkaan yksilöllinen avuntarve. Hoitohenkilökunta ohjaa ja neuvoo mielellään sekä vastaa kysymyksiin. Halikkokodissa asukkaan hoitoon osallistuvat sairaanhoitajat, lähihoitajat sekä hoiva-avustajat. Lääkäri käy säännöllisesti. Asukashuoneiden sekä yhteisten tilojen siisteydestä vastaa laitoshuoltaja. Vakituisen henkilökunnan lisäksi yksikössä on opiskelijoita jaksoittain sekä mahdollisesti avustavissa tehtävissä toimivia henkilöitä.

Uusi asiakas:  Jos et ole vielä ikääntyneiden palveluiden asiakas ja haluat lisätietoa ikääntyneiden asumispalveluista, ota yhteyttä Varsinais-Suomen ikääntyneiden asiakasohjaukseen.