Hyppää pääsisältöön

Hammashoitola, Somero

Avainsanat:

Aukioloajat ja yhteystiedot

Käyntiosoite

Heikintie 23
31400 SOMERO

Postiosoite

Heikintie 23
31400 SOMERO

Aukioloajat

Suun terveydenhuollon ajanvaraus
maanantai–torstai
8.00–16.00
perjantai
8.00–15.30

Suun terveydenhuollon palveluihin sisältyy suun ja hammassairauksien tutkimus ja hoito, terveysneuvonta ja -tarkastukset sekä jatkohoitoon ohjaaminen.

Hammashoitola toimii vain ajanvarauksella. Yhteydenottojen toivomme tapahtuvan ainoastaan puhelimitse. Etenkin, jos sinulla on hengitystieoireita / flunssaa, ota yhteyttä puhelimitse. Älä tule vastaanotolle! Flunssaoireisille, koronavirukselle altistuneille sekä koronaan sairastuneille potilaille on oma hoitopolku.

Vastaanotolle tulee saapua lähtökohtaisesti yksin. Lapsilla ja huollettavilla voi tarvittaessa olla mukana yksi saattaja. Harjaathan hampaasi jo ennen vastaanotolle tuloa.

Ajanperuutus on mahdollista myös tekstiviestillä. Peruuttamattomasta poisjäännistä perimme asetuksen mukaisen maksun 15 vuotta täyttäneiltä. Hoitoonpääsy määräytyy hoidon tarpeen, kiireellisyyden ja hoidon vaikuttavuuden perusteella valtakunnallisten ohjeiden mukaisesti. Kiireellinen ensiapu annetaan vuorokauden sisällä. Kiireelliseen ensiapuun on aikoja rajoitetusti / päivä.