Hyppää pääsisältöön

Intervalliyksikkö Kuusela, Loimaa

Avainsanat:

Loimaalla Kartanonmäellä sijaitseva 9-paikkainen yli 65-vuotiaiden omaishoidettavien lyhytaikaiseen hoitoon tarkoitettu intervalliyksikkö. 1 paikka on varattu päivähoitolaisille. Palvelun tavoitteena on tuottaa omaishoidon asiakkaille lyhytaikaista intervallihoitoa. Palvelu on saatavissa ma-pe välisenä aikana. Yksikössä tuemme asiakkaan toimijuutta ja osallisuutta yksilöllisesti ja asiakaslähtöisesti.

Kartanonmäki sijaitsee luonnonkauniilla paikalla lähellä Loimaan keskustaa. Kartanonmäellä toimii Kaarean valmistuskeittiö, missä myös ulkopuoliset voivat ruokailla arkisin. Kuuselan asiakkaat ruokailevat lounaan Kaarean ruokasalissa. Kartanonmäen pihapiiri on viihtyisä ja suunniteltu esteettömäksi ja aisteja virkistäväksi paikaksi ulkoilla ja virkistäytyä. Kartanonmäellä toimivan päiväkuntoutuksen terapiatilat ja kuntosali ovat käytössämme vapaana ollessaan.

Hoitopäivän hinta omaishoitajien lakisääteisten vapaapäivien osalta on 0 euroa ja vapaapäivien ylimenevältä osalta 40€.

Uudet asiakkaat;

Jos et ole vielä ikääntyneiden palveluiden asiakas ja haluat lisätietoa ikääntyneiden asumispalveluista, ota yhteyttä Varsinais-Suomen ikääntyneiden asiakasohjaukseen.