Hyppää pääsisältöön

Mäntykoti, Somero (ympärivuorokautinen palveluasuminen)

Avainsanat:

Yhteystiedot

Käyntiosoite

Turuntie 44
31400 SOMERO
Kulku tapahtuu ulko-ovista ovikoodilla.

Postiosoite

Turuntie 44
31400 SOMERO

Mäntykoti on ympärivuorokautisen palveluasumisen yksikkö, joka sijaitsee Someron terveyskeskuksen välittömässä läheisyydessä. Asukaspaikkoja Mäntykodissa on yhteensä 14, lisäksi yksikössä on 4 tilapäishoidon paikkaa.

Mäntykodissa huoneet ovat yhden hengen huoneita. Pariskunnilla on mahdollisuus asua samassa huoneessa. Asukkaat saavat sisustaa huoneen kodikkaaksi, omilla tavaroilla ja huonekaluilla.

Hoito suunnitellaan yhdessä asukkaan ja hänen läheistensä kanssa huomioiden asukkaan yksilöllinen avuntarve. Omaiset voivat omien voimavarojensa mukaan osallistua läheisensä hoitoon ja halutessaan kysyä hoitajilta opastusta. Hoitohenkilökunta ohjaa ja neuvoo mielellään sekä vastaa kysymyksiin.

Mäntykodissa asukkaiden hoitoon osallistuvat sairaanhoitajat, lähihoitajat sekä hoiva-avustajat. Lääkäri käy säännöllisesti. Asukashuoneiden sekä yhteisten tilojen siisteydestä vastaavat laitoshuoltajat. Vakituisen henkilökunnan lisäksi yksikössä on opiskelijoita jaksoittain sekä mahdollisesti avustavissa tehtävissä toimivia henkilöitä.

Uusi asiakas: Jos et ole vielä ikääntyneiden palveluiden asiakas ja haluat lisätietoa ikääntyneiden asumispalveluista, ota yhteyttä Varsinais-Suomen ikääntyneiden asiakasohjaukseen.