Hyppää pääsisältöön

Sosiaaliasiamiespalvelut

Avainsanat:
Voit ottaa yhteyttä sosiaaliasiamieheen, jos olet tyytymätön saamaasi sosiaalihuollon tai varhaiskasvatuksen palveluun tai kohteluun.

Sosiaaliasiamiehen kanssa voit pohtia erilaisia keinoja asiasi selvittämiseksi. Sosiaaliasiamies on puolueeton henkilö, joka neuvoo, miten voit itse toimia omassa asiassasi. Sosiaaliasiamies voi antaa neuvontaa esimerkiksi kirjallisen muistutuksen tekemisessä.

Ota yhteyttä sosiaaliasiamieheen jos
* haluat tietoa asiakkaan oikeuksista
* tarvitset neuvontaa muistutuksen tekemisessä

Palvelun maksullisuus

Sosiaaliasiamiehen palvelut ovat maksuttomia ja niihin on oikeus kaikilla sosiaalihuollon ja varhaiskasvatuksen asiakkailla.

Kenelle palvelu on tarkoitettu?

Sosiaaliasiamies neuvoo sekä yksityisen että julkisen sosiaalihuollon ja varhaiskasvatuksen asiakkaita.

Miten saat palvelua?

Sosiaaliasiamieheen voit ottaa yhteyttä puhelimitse.

Turussa, Kaarinassa, Koski Tl:ssä, Kustavissa, Laitilassa, Liedossa, Marttilassa, Raisiossa, Ruskolla, Sauvossa, Somerolla, Taivassalossa, Uudessakaupungissa ja Vehmaalla sosiaaliasiamieheen voit ottaa yhteyttä myös tietoturvallisten Suomi.fi-viestien avulla.

Turussa, Aurassa, Kemiönsaarella, Loimaalla, Maskussa, Mynämäellä, Naantalissa, Nousiaisissa, Oripäässä, Paimiossa, Paraisilla, Pöytyällä ja Salossa voit ottaa yhteyttä sosiaaliasiamieheen sähköpostilla. Sähköposti ei suojattu, joten ethän lähetä salassa pidettäviä tietoja sähköpostin kautta.

Asiointikanavat