Hyppää pääsisältöön

Välitystilipalvelu eli asiakkaan raha-asioiden hoitaminen

Avainsanat:

Välitystilipalvelu eli asiakkaan raha-asioiden hoitaminen on sosiaalipalvelu, jossa sinua tuetaan taloudellisissa asioissa. Palvelun avulla sosiaalipalvelujen palvelunjärjestäjä käyttää asiakkaan tuloja asiakkaan menojen maksamiseen välitystilisuunnitelman mukaisesti.

Asiakkaan kulujen maksamiseen käytetään välitystiliä, joka auttaa hallitsemaan asiakkaan taloutta erityistilanteissa. Esimerkiksi eläke voidaan siirtää välitystilille, jotta sitä voidaan käyttää asiakkaan tarpeisiin sosiaalipalvelujen ammattihenkilön valvonnassa.

Kenelle palvelu on tarkoitettu?

Palvelu on tarkoitettu kaikille 18–64-vuotiaille Varsinais-Suomen hyvinvointialueen asukkaille, jotka ovat vahvan talousohjauksen tarpeessa ja jotka eivät ole kykeneviä hoitamaan itse omia taloudellisia asioitaan, mutta eivät pääse edunvalvonnan piiriin. Palvelun myöntäminen perustuu palvelutarpeen arviointiin ja sen pohjalta laadittuun asiakassuunnitelmaan.

Miten saat palvelua?

Ota yhteyttä oman asuinkuntasi Soihtu-tiimiin puhelimitse. Mikäli sinulla on jo oma työntekijä sosiaalipalveluissa, ota suoraan yhteyttä häneen. Soihtu-tiimiin otetaan yhteyttä, jos asiakkuutta ei vielä ole.

Asiointikanavat

Asiakasohjaus Soihtu Turku