Hyppää pääsisältöön

Ikääntyneiden palvelut

Ikääntyneiden palveluiden tavoitteena on, että jokainen ikääntynyt varsinaissuomalainen voi asua kotihoidon ja tukipalvelujen avulla mahdollisimman pitkään omassa kodissaan.

Ikääntynyt, tarvitsetko apua?

Jos et vielä saa ikääntyneiden palveluita, voit ottaa yhteyttä Varsinais-Suomen ikääntyneiden keskitettyyn asiakasohjaukseen. Ikääntyneiden asiakasohjaus tarjoaa ikääntyneille ja heidän läheisilleen neuvontaa erilaisista kotona asumista tukevista palveluvaihtoehdoista.

Asiakasohjauksesta voidaan tarvittaessa myös varata asiakkaalle palvelutarpeen arviointiaika. Palvelutarpeen arviointi tehdään kotikäyntinä.

Asiakasohjauspuhelin palvelee arkisin
suomeksi p. 02 262 6164 (klo 9-15)
ruotsiksi p. 02 262 6174 (klo 9-12)

Ikääntyneiden palveluiden odotusajat

Hyvinvointialueen on julkaistava ainakin puolivuosittain tiedot siitä, missä ajassa iäkäs henkilö voi saada hakemansa sosiaalipalvelut. Odotusajat esitetään keskiarvona, jossa odotusajan laskenta aloitetaan asian vireilletulosta. Laskennassa esitetään odotusajan keskimääräinen kokonaiskesto.

Ikääntyneiden palveluiden uutisia

Vanhustenviikko tuo tapahtumia ja ohjelmaa eri puolille Varsinais-Suomea

Uutinen

Vanhustyön keskusliiton käynnistämää Vanhustenviikkoa vietetään 1.−8.10. Teemaviikko näkyy myös Varhan Instagram-kanavalla.

Tietomurto

TENA-tuotteiden kotiinkuljetuspalvelun asiakkaiden tietoihin kohdistunut tietomurto Länsi-Suomen yhteistyöalueella

Uutinen

Inkontinenssituotteiden kuljetuspalvelusta vastaava yksityinen Westlog Oy on joutunut tietomurron kohteeksi. Tämä on johtanut yrityksessä ylläpidettävien…

+65 Disco Vimmassa pe 6.10.

Uutinen

Vanhustenviikkoa juhlistetaan Turussa vauhdikkaasti yhdessä discoillen. Hae maksuton lippusi viimeistään 5.10. Lehmusvalkaman ja Ruusukorttelin…

Influenssarokotukset 2023-2024

Influenssarokotukset käynnistyvät Varhan alueella loka-marraskuun vaihteessa

Uutinen

Influenssarokotusten alkamisajankohta sekä tarkat rokotuspaikkatiedot tarkentuvat lokakuun aikana. Rokote on paras suoja kausi-influenssaa vastaan.