Hyppää pääsisältöön

eTerveyspalvelut

eTerveyspalvelut on sähköinen asiointipalvelu sinun ja terveysasemasi välillä. Palvelu on käytössä Turussa, Naantalissa, Paraisilla, Loimaalla ja Oripäässä perusterveydenhuollossa. Palveluiden laajuus riippuu hoitavasta yksiköstä.

eTerveyspalveluiden viestipalvelu Turun terveysasemille on edelleen pois käytöstä. Kyseessä on tekninen vika palvelun sisällä ja yritämme yhdessä järjestelmätoimittajan kanssa löytää vikaan ratkaisu mahdollisimman pian.

Tekninen vika vaikuttaa siten, että viestit eivät ohjaudu eTerveyspalvelut-palvelun sisällä oikein. Tästä johtuen osa viesteistä voi jäädä sellaiseen tilaan, että niitä ei huomata vastaanottajan päässä. Näissä tapauksissa viesteihin vastaaminen viivästyy huomattavasti. Tällä hetkellä emme voi taata, että kaikki viestit järjestelmästä tulevat normaalisti perille ja huomatuksi, joten koko viestipalvelu Turun terveysasemille on poistettu käytöstä.

Ongelma koskee vain Turun terveysasemien viestipalvelua. Kaikki muut Turun toiminnot toimivat normaalisti. Näitä ovat mm. neuvoloiden viestipalvelu, hoitotarvikejakelun ja muiden lomakkeiden lähettäminen. Myös muissa kunnissa, joissa eTerveyspalvelut on käytössä, palvelu toimii normaalisti.

Kaikki muut yhteydenottokanavat Turun terveysasemille toimivat normaalisti.

Turun terveysasemien hoidon tarpeen arviointi- ja neuvontapuhelin:

  • p. 02 266 1130
  • ma–to klo 8–16
  • pe klo 8–15
Lue lisää: Turun terveysasemien viestipalvelu toistaiseksi pois käytöstä

eTerveyspalveluissa voit:

  • asioida hoitotarvikejakelun kanssa (Turku, Parainen, Naantali)
  • viestiä turvallisesti terveydenhuollon ammattilaisten kanssa kiireettömissä asioissa (huom! Turun terveysasemien viestipalvelu on toistaiseksi pois käytöstä)
  • täyttää ja lähettää lomakkeita, esim. esitietolomakkeen ennen vastaanottoa
  • siirtää tai perua eTerveyspalveluiden kautta varattuja aikoja
  • varata aikoja hoitajalle ja rajoitetusti myös lääkärille (esim. terveysasema, etävastaanotto, ehkäisyneuvola, äitiysneuvola jne.)

Sähköisen asiointipalvelun käyttö edellyttää asiakkuutta ja palvelusopimuksen tekemistä (sähköisen asioinnin sopimus).

Voit kirjautua palveluun joko pankkitunnuksella tai mobiilivarmenteella. Palvelu on maksuton.

Sähköisen asioinnin sopimus

Sähköisten terveyspalveluiden käyttö edellyttää asiakkuutta ja palvelusopimuksen tekemistä. Ohjeet sopimuksen tekemiseen löydät alta.

Kirjaudu palveluun

eTerveyspalveluissa käytössä olevat palvelut

Käytössä on ajanvarauspalvelu, viestipalvelu ja lomakepalvelu. Lisäksi voit päivittää palvelussa perus- ja asiakastietojasi.

Puolesta asiointi eTerveyspalveluissa

eTerveyspalveluiden kautta voit hoitaa myös perheesi asioita. Puolesta asiointi edellyttää sähköisen asioinnin sopimusta ja/tai Suomi.fi-valtuutusta.