Hyppää pääsisältöön

eTerveyspalvelut

eTerveyspalvelut on sähköinen asiointipalvelu sinun ja terveysasemasi välillä. Palvelu on käytössä Turussa, Naantalissa, Paraisilla, Loimaalla ja Oripäässä perusterveydenhuollossa. Sähköisten terveyspalveluiden käyttö edellyttää asiakkuutta ja palvelusopimuksen tekemistä. Jos olet tehnyt sopimuksen jo aiemmin, mutta palvelu edellyttää sen tekemistä uudelleen, löydät sopimuksen Lomakkeet-osiosta nimellä Sähköisen asioinnin sopimuslomake.

eTerveyspalveluissa voit:

  • asioida hoitotarvikejakelun kanssa (Turku, Parainen, Naantali)
  • viestiä turvallisesti terveydenhuollon ammattilaisten kanssa kiireettömissä asioissa
  • täyttää ja lähettää lomakkeita, esim. esitietolomakkeen ennen vastaanottoa
  • siirtää tai perua eTerveyspalveluiden kautta varattuja aikoja
  • varata aikoja hoitajalle ja rajoitetusti myös lääkärille

Sähköisten asiointipalveluiden laajuus riippuu siitä, mihin sinulla on voimassa oleva asiakkuus tai mihin olet tulossa asiakkaaksi (esim. terveysasema, ehkäisyneuvola, äitiysneuvola jne.). Asiakkuuksilla tarkoitetaan toimipisteitämme/ammattilaisiamme, joiden kanssa asiakas voi asioida sähköisesti.

1.1.2023 palveluiden laajuus riippuu hoitavasta yksiköstä. Lisätietoja saat omasta hoitavasta yksiköstäsi.

Voit kirjautua palveluun joko pankkitunnuksella tai mobiilivarmenteella. Palvelu on maksuton.

Kirjaudu palveluun 

Kirjaudu eTerveyspalveluun

eTerveyspalveluissa käytössä olevat palvelut

Käytössä on ajanvarauspalvelu, viestipalvelu ja lomakepalvelu. Lisäksi voit päivittää palvelussa perus- ja asiakastietojasi.

Puolesta asiointi eTerveyspalveluissa

eTerveyspalveluiden kautta voit hoitaa myös perheesi asioita. Puolesta asiointi edellyttää sähköisen asioinnin sopimusta ja/tai Suomi.fi-valtuutusta.  

Sähköisen asioinnin sopimus

Sähköisten terveyspalveluiden käyttö edellyttää asiakkuutta ja palvelusopimuksen tekemistä. Jos olet tehnyt sopimuksen jo aiemmin, mutta palvelu edellyttää sen tekemistä uudelleen, löydät sopimuksen Lomakkeet -osiosta nimellä Sähköisen asioinnin sopimuslomake.