Skip to main content

This website is under construction. We are continuously adding more information in English. We apologize for the inconvenience this might cause and thank you for your patience.

Varhan sähköinen perhevalmennus

Tervetuloa Varhan sähköisen perhevalmennuksen pariin. Tarjoamme koko Varhan alueen perheille helposti saavutettavan valmennuskokonaisuuden.

Valmennuksen avulla saat tietoa raskausajasta ja siihen liittyvistä erityistilanteista, vanhemmuudesta ja koko perheen hyvinvointia tukevista asioista. Videoissa on käsitelty mm.  synnytykseen valmistautumista, seksuaalisuutta, parisuhdetta, lapsen hoitoa, imetystä, ravitsemusta, liikkumista, suun terveyttä sekä raskauden jälkeisestä hyvinvointia ja palautumista.

Perhevalmennus on tarkoitettu ensimmäistä lastaan odottaville perheille, mutta jokainen aiheesta kiinnostunut on tervetullut valmennuksen pariin. Sähköinen perhevalmennus ei kokonaan korvaa lähivalmennuksia, mutta tarjoaa perheille sujuvan vaihtoehdon osallistumiseen.

Sähköinen perhevalmennus on toteutettu yhteistyössä Varhan, Turun kaupungin ja Varsinais-Suomen tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus -hankkeen kanssa.

Vanhemmaksi kasvaminen

Perhe, ihmissuhteet ja seksuaalisuus

Synnytykseen valmistautuminen

Imetys

Liikunta ja palautuminen

Vauvan hoito

Ravitsemus ja ruokailu

Suun terveys

Raskausajan erityiskysymyksiä

Lapsiperheen kulttuurihyvinvointi

Voit antaa perhevalmennuskokonaisuudesta palautetta palautekanavamme kautta osoitteessa varha.fi/palaute.