Skip to main content

This website is under construction. We are continuously adding more information in English. We apologize for the inconvenience this might cause and thank you for your patience.

Kehitysvammapsykiatrinen kriisi- ja tutkimusyksikkö, Paimio

Keywords:

Contact information and opening hours

Visiting address

Myllyojantie 2
21520 NASKARLA

Opening hours

, Always open

Unfortunately this content has not yet been translated. The website is still incomplete. We apologize for the inconvenience this may cause.

Kehitysvammapsykiatrinen kriisi- ja kuntoutusyksikkö (Kepsy) tarjoaa palveluita henkilöille, joilla on kehitysvamma, autismin kirjon häiriö tai muu neuropsykiatrinen häiriö sekä psyykkisiä oireita tai käyttäytymisen haasteita.

Yksikkö tarjoaa seuraavia palveluita:

  • kehitysvammapsykiatrinen kriisipalvelu
  • intensiivinen kehitysvammapsykiatrinen kuntoutus
  • tahdosta riippumattoman erityishuollon tarpeen selvittäminen
  • tahdosta riippumaton erityishuolto
  • palvelutarpeen arviointi.

Yksikössä päivisin järjestettävä toiminta rytmittää arkea ja ylläpitää asiakkaiden toimintakykyä. Toiminnan tavoitteena on edistää sosiaalisia taitoja, parantaa elämänlaatua ja tuoda päiviin mielekästä tekemistä.

Yksikössä on 20 asiakaspaikkaa yhteensä neljässä eri solussa. Jokaisella asiakkaalla on oma huone, jossa on suihku ja WC. Lisäksi yhteisessä käytössä ovat oleskelutila, ruokailutila sekä saunaosasto.

Yksikön moniammatillinen tiimi tarjoaa palveluita asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Työskentelyyn osallistuvat sairaanhoitajat, lähihoitajat, lääkäri, psykologi, sosiaalityöntekijät sekä ohjaajat.