Skip to main content

This website is under construction. We are continuously adding more information in English. We apologize for the inconvenience this might cause and thank you for your patience.

Kohtaamispaikka Olkkari, Raisio, Rusko ja Naantali

Keywords:

Contact information and opening hours

Visiting address

Raisiontori 6
21200 RAISIO

Opening hours

Asiakasohjaajien puhelinaika
Monday–Friday 9.00–15.00
Olkkarin aukioloajat
Monday–Wednesday 9.00–15.00
Thursday 10.00–14.00
Friday 9.00–14.00

Exceptional opening hours

21.6.2024 Juhannusaatto
Closed

Unfortunately this content has not yet been translated. The website is still incomplete. We apologize for the inconvenience this may cause.

Kohtaamispaikka Olkkari on raisiolaisille, ruskolaisille ja naantalilaisille suunnattu avoin kohtaamispaikka, joka sijoittuu ennaltaehkäiseviin sosiaalipalveluihin. Toimintamme tavoitteena on edistää kuntalaisten hyvinvointia tarjoamalla ohjausta ja neuvontaa arjenhallinnan tueksi. Työotteena on voimavara- ja ratkaisukeskeisyys.

Kohtaamispaikka Olkkariin voit tulla ilman ajanvarausta, lähetettä tai asiakkuutta. Psykososiaalista keskusteluapua tarjoamme elämän pienissä ja suuremmissa murheissa. Yhteistyötä tehdään eri viranomaistahojen, oppilaitosten sekä kolmannen sektorin kanssa. Opastamme tietokoneen, puhelimen ja muiden älylaitteiden hallinnassa. Asiakastietokoneet ovat kävijöiden vapaassa käytössä ja skannaus/kopiointi sekä tulostus onnistuvat meillä myös.

Kohtaamispaikka Olkkariin voit poiketa kahville, lukemaan päivän lehtiä ja tapaamaan muita ihmisiä. Olkkarissa järjestämme tapahtumia, avoimia luentoja, teemapäiviä, ryhmä- ja vapaa-ajan toimintaa sekä kuukausittain vaihtuvia taidenäyttelyitä.

Olkkarin palvelut ja toiminta ovat sinulle maksuttomia. Olemme huomioineet myös esteettömyyden.