Hyppää pääsisältöön

Kohtaamispaikka Olkkari, Raisio, Rusko ja Naantali

Avainsanat:

Aukioloajat ja yhteystiedot

Käyntiosoite

Raisiontori 6
21200 RAISIO

Aukioloajat

Asiakasohjaajien puhelinaika
maanantai–perjantai 9.00–15.00
Olkkarin aukioloajat
maanantai–keskiviikko 9.00–15.00
torstai 10.00–14.00
perjantai 9.00–14.00

Kohtaamispaikka Olkkari on raisiolaisille, ruskolaisille ja naantalilaisille suunnattu avoin kohtaamispaikka, joka sijoittuu ennaltaehkäiseviin sosiaalipalveluihin. Toimintamme tavoitteena on edistää kuntalaisten hyvinvointia tarjoamalla ohjausta ja neuvontaa arjenhallinnan tueksi. Työotteena on voimavara- ja ratkaisukeskeisyys.

Kohtaamispaikka Olkkariin voit tulla ilman ajanvarausta, lähetettä tai asiakkuutta. Psykososiaalista keskusteluapua tarjoamme elämän pienissä ja suuremmissa murheissa. Yhteistyötä tehdään eri viranomaistahojen, oppilaitosten sekä kolmannen sektorin kanssa. Opastamme tietokoneen, puhelimen ja muiden älylaitteiden hallinnassa. Asiakastietokoneet ovat kävijöiden vapaassa käytössä ja skannaus/kopiointi sekä tulostus onnistuvat meillä myös.

Kohtaamispaikka Olkkariin voit poiketa kahville, lukemaan päivän lehtiä ja tapaamaan muita ihmisiä. Olkkarissa järjestämme tapahtumia, avoimia luentoja, teemapäiviä, ryhmä- ja vapaa-ajan toimintaa sekä kuukausittain vaihtuvia taidenäyttelyitä.

Olkkarin palvelut ja toiminta ovat sinulle maksuttomia. Olemme huomioineet myös esteettömyyden.