Skip to main content

This website is under construction. We are continuously adding more information in English. We apologize for the inconvenience this might cause and thank you for your patience.

Naskarlan asumisyksikkö kehitysvammaisille, Paimio

Keywords:

Contact information and opening hours

Visiting address

Timperintie 1 B
21530 PAIMIO

Opening hours

, Always open

Unfortunately this content has not yet been translated. The website is still incomplete. We apologize for the inconvenience this may cause.

Naskarlan asumisyksikkö tarjoaa tuettua asumista kehitysvammaisille aikuisille, joilla ei ole merkittäviä liikuntarajoitteita.

Asumisyksikkö sijaitsee kerrostalossa. Jokaisella asiakkaalla on yksiö tai kaksio, jossa on keittiö ja kylpyhuone. Omien asuntojen lisäksi asiakkailla on käytössä yhteiset ruokailu- ja oleskelutilat sekä sauna ja pyykkitupa.

Asumisyksikkö sijaitsee Paimion Naskarlassa. Keskeiset palvelut ovat noin kolmen kilometrin päässä Paimion keskustassa, ja asumisyksikön vierestä kulkee myös linja-autoyhteys Turkuun.

Asiakkaat saavat ohjausta yksilöllisesti henkilökohtaisen avun, tuen ja ohjauksen tarpeensa mukaisesti. Tavoitteena on rohkaista asiakasta ottamaan vastuuta omasta elämästään toimintakykynsä mukaisesti.

Asumisyksikössä tarjottavissa asumispalveluissa korostuvat asiakkaan oikeudet: lähtökohtana ovat asiakkaan yksilölliset tarpeet. Tavoitteena on, että järjestetty tuki ja palvelut mahdollistavat asiakkaalle hyvän, omannäköisen elämän. Toiminnassa noudatetaan valtakunnallisia asumisen tuen laatukriteereitä.