Hoppa till huvudinnehåll

Naskarlan asumisyksikkö kehitysvammaisille, Paimio

Nyckelord:

Öppettider och kontaktuppgifter

Besöksadress

Timperintie 1 B
21530 PAIMIO

Öppettider

, Öppet dygnet runt

Vi beklagar att den här sidan ännu inte är översatt till svenska. Webbplatsen är fortfarande ofullständig.

Naskarlan asumisyksikkö tarjoaa tuettua asumista kehitysvammaisille aikuisille, joilla ei ole merkittäviä liikuntarajoitteita.

Asumisyksikkö sijaitsee kerrostalossa. Jokaisella asiakkaalla on yksiö tai kaksio, jossa on keittiö ja kylpyhuone. Omien asuntojen lisäksi asiakkailla on käytössä yhteiset ruokailu- ja oleskelutilat sekä sauna ja pyykkitupa.

Asumisyksikkö sijaitsee Paimion Naskarlassa. Keskeiset palvelut ovat noin kolmen kilometrin päässä Paimion keskustassa, ja asumisyksikön vierestä kulkee myös linja-autoyhteys Turkuun.

Asiakkaat saavat ohjausta yksilöllisesti henkilökohtaisen avun, tuen ja ohjauksen tarpeensa mukaisesti. Tavoitteena on rohkaista asiakasta ottamaan vastuuta omasta elämästään toimintakykynsä mukaisesti.

Asumisyksikössä tarjottavissa asumispalveluissa korostuvat asiakkaan oikeudet: lähtökohtana ovat asiakkaan yksilölliset tarpeet. Tavoitteena on, että järjestetty tuki ja palvelut mahdollistavat asiakkaalle hyvän, omannäköisen elämän. Toiminnassa noudatetaan valtakunnallisia asumisen tuen laatukriteereitä.