Skip to main content

This website is under construction. We are continuously adding more information in English. We apologize for the inconvenience this might cause and thank you for your patience.

Palveluyksikkö Mocca serviceenhet

Keywords:

Contact information and opening hours

Visiting address

Rantatie 22
21600 PARAINEN

Visiting address

Teollisuuskatu 22
21600 PARAINEN

Visiting address

Puutarhakatu 19 B
20100 TURKU

Visiting address

Kårkullantie 142 G
21610 KIRJALA

Opening hours

Monday–Thursday
8.00–15.30
Friday
8.00–13.30

Exceptional opening hours

1.5.2024: Vappu: Closed
9.5.2024: Helatorstai: Closed
21.6.2024: Juhannusaatto: Closed
22.6.2024: Juhannuspäivä: Closed
Unfortunately this content has not yet been translated. The website is still incomplete. We apologize for the inconvenience this may cause.

Moccan palveluyksikkö tarjoaa ruotsinkielistä päivä- ja työtoimintaa sekä Paraisilla että Turussa. Palveluyksikköön kuuluvat seuraavat toimipisteet: Mocca, Annexet, Flätan ja Moccabacken.

Mocca tarjoaa päivä- ja työtoimintaa vammaisille aikuisille. Yksikkö tarjoaa mielekkäitä tehtäviä ja toimintaa yksilöllisten tarpeiden mukaan. Lisäksi yksikkössä tarjotaan työhönvalmennusta. Toimintaan kuuluu mm. käsityö-, keittiö- ja alihankintatöitä sekä fyysistä ja sosiaalista toimintakykyä, luovuutta ja aistitoimintoja tukevaa toimintaa. Mocca sijaitsee Paraisten keskustassa.

Annexet tarjoaa yksilöllisesti mukautettua päivätoimintaa henkilöille, jotka tarvitsevat selkeitä rakenteita ja rutiineja. Toiminta koostuu monipuolisesta ja aktiivisesta toiminnasta sekä sosiaalisesta vuorovaikutuksesta yksilöllisten tarpeiden mukaan. Yksikkö sijaitsee noin kolme kilometria Paraisten keskustasta.

Flätan tarjoaa päivä- ja työtoimintaa vammaisille aikuisille. Monipuolinen toiminta suunnitellaan asiakkaiden yksilölliset tarpeet huomioiden ja toimintaan kuuluu mm. askartelu-, keittiö- ja siivoustehtäviä sekä fyysistä ja sosiaalista toimintakykyä, luovuutta ja aistitoimintoja tukevaa toimintaa. Flätan sijaitsee Turun keskustassa.

Moccabacken tarjoaa yksilöllisesti mukautettua päivätoimintaa henkilöille, jotka tarvitsevat selkeitä rakenteita ja rutiineja. Monipuolinen ja aktiivinen toiminta suunnitellaan asiakkaiden yksilölliset tarpeet huomioiden ja toimintaan kuuluu sekä fyysistä ja sosiaalista toimintakykyä, luovuutta ja aistitoimintoja tukevaa toimintaa. Moccabacken sijaitsee Kirjalassa Kårkullan alueella, noin 10 kilometrin päässä Paraisten keskustasta.