Hyppää pääsisältöön

Palveluyksikkö Mocca serviceenhet

Avainsanat:

Aukioloajat ja yhteystiedot

Käyntiosoite

Rantatie 22
21600 PARAINEN

Käyntiosoite

Teollisuuskatu 22
21600 PARAINEN

Käyntiosoite

Puutarhakatu 19 B
20100 TURKU

Käyntiosoite

Kårkullantie 142 G
21610 KIRJALA

Aukioloajat

maanantai–torstai 8.00–15.30
perjantai 8.00–13.30

Poikkeusaukioloajat

22.6.2024 Juhannuspäivä
Suljettu
1.7.2024–28.7.2024
Suljettu

Moccan palveluyksikkö tarjoaa ruotsinkielistä päivä- ja työtoimintaa sekä Paraisilla että Turussa. Palveluyksikköön kuuluvat seuraavat toimipisteet: Mocca, Annexet, Flätan ja Moccabacken.

Mocca tarjoaa päivä- ja työtoimintaa vammaisille aikuisille. Yksikkö tarjoaa mielekkäitä tehtäviä ja toimintaa yksilöllisten tarpeiden mukaan. Lisäksi yksikkössä tarjotaan työhönvalmennusta. Toimintaan kuuluu mm. käsityö-, keittiö- ja alihankintatöitä sekä fyysistä ja sosiaalista toimintakykyä, luovuutta ja aistitoimintoja tukevaa toimintaa. Mocca sijaitsee Paraisten keskustassa.

Annexet tarjoaa yksilöllisesti mukautettua päivätoimintaa henkilöille, jotka tarvitsevat selkeitä rakenteita ja rutiineja. Toiminta koostuu monipuolisesta ja aktiivisesta toiminnasta sekä sosiaalisesta vuorovaikutuksesta yksilöllisten tarpeiden mukaan. Yksikkö sijaitsee noin kolme kilometria Paraisten keskustasta.

Flätan tarjoaa päivä- ja työtoimintaa vammaisille aikuisille. Monipuolinen toiminta suunnitellaan asiakkaiden yksilölliset tarpeet huomioiden ja toimintaan kuuluu mm. askartelu-, keittiö- ja siivoustehtäviä sekä fyysistä ja sosiaalista toimintakykyä, luovuutta ja aistitoimintoja tukevaa toimintaa. Flätan sijaitsee Turun keskustassa.

Moccabacken tarjoaa yksilöllisesti mukautettua päivätoimintaa henkilöille, jotka tarvitsevat selkeitä rakenteita ja rutiineja. Monipuolinen ja aktiivinen toiminta suunnitellaan asiakkaiden yksilölliset tarpeet huomioiden ja toimintaan kuuluu sekä fyysistä ja sosiaalista toimintakykyä, luovuutta ja aistitoimintoja tukevaa toimintaa. Moccabacken sijaitsee Kirjalassa Kårkullan alueella, noin 10 kilometrin päässä Paraisten keskustasta.