Hyppää pääsisältöön

Uutinen Julkaistu 9.2.2023 13.36

Turku

Etäperhevalmennukset

Avainsanat:

Turun neuvolapalveluiden järjestämä etäperhevalmennus on kolmiosainen kokonaisuus, joka järjestetään Teams-etäyhteyden kautta. Tilaisuudet on tarkoitettu ensisijaisesti turkulaisille, mutta myös muut ovat tervetulleita osallistumaan.

Raskaana olevan naisen vatsa. Naisella on turkoosi paita ja farkut jalassa. Hän istuu penkillä ja pitää toista ihmistä kädestä kiinni.

Ensimmäisellä kerralla aiheina ovat raskaus, synnytys ja synnytyksestä palautuminen sekä suun terveydenhuollon info. Toisen kerran aiheina ovat vauvan hoito, imetys, vanhemmuus ja parisuhde. Mukana neuvolapsykologin osuus. Kolmannella kerralla keskitytään synnytyksen jälkeiseen aikaan. Puhujina ovat fysioterapeutti, seksuaaliterapeutti ja liikuntapalveluvastaava. Heillä aiheina ovat synnytyksestä palautuminen, liikkuva arki ja perheliikunta sekä muuttuva perhe.

Osallistuminen perhevalmennukseen on helppoa ja vaivatonta. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Pääset osallistumaan alla olevan linkin kautta. Voit osallistua etäperhevalmennukseen juuri silloin kun haluat, raskausviikoistasi riippumatta. Olet lämpimästi tervetullut!

Etäperhevalmennukset keväällä 2023

Huomioithan, että perhevalmennuskokonaisuus koostuu kolmesta tilaisuudesta ja samannimiset tilaisuudet ovat keskenään samansisältöisiä. Tilaisuuteen pääset liittymään klikkaamalla tilaisuuden nimeä.