Hyppää pääsisältöön

Joulunajan aukiolot Varhan palveluissa

Joulun ja uudenvuoden aikaan Varsinais-Suomen hyvinvointialueen toimipisteissä on poikkeavia aukioloaikoja. Osa toimipisteistä on suljettuna ja osassa toiminta toteutetaan supistetusti. Poikkeusaukioloajat on päivitetty myös asiointikanavien omille sivuille.

Sote-keskuspalvelut

Osa sote-keskuspalveluiden toimipisteistä (mm. terveysasemat, -keskukset, hammashoitolat) on kokonaan suljettu. Osassa toimintaa ylläpidetään supistetusti.

Jos omaa toimipistettäsi ei ole mainittu listauksessa, toiminta on normaalia. Suljetun toimipisteen yhteydessä on mainittu myös toimipiste, mihin voit kiinniolon aikana olla tarvittaessa yhteydessä.

Laboratoriot ja näytteenotto

Laboratoriopalveluissa on poikkeavia aukioloaikoja joulun ja uuden vuoden aikana. Katso laboratorioiden tarkemmat aukiolot näytteenottopaikkojen omilta sivuilta (Tyks.fi).

Sosiaali- ja vammaispalvelut

Osa sosiaali- ja vammaispalveluiden toiminnoista on avoinna supistetusti. Jotkut toimipisteet ja toiminnot saattavat olla myös kokonaan suljettuna.

Jos omaa toimipistettäsi tai etsimääsi toimintoa ei ole mainittu listauksessa, toiminta jatkuu normaalisti joulun pyhien ajan.

Yliopistollinen sote-keskus

Osa yliopistollisen sote-keskuksen toiminnoista on suljettu, eikä korvaavaa toimintaa ole tarjolla.

Ikääntyneiden palvelut

Osa ikääntyneiden palveluiden toiminnoista on suljettu, eikä korvaavaa toimintaa ole tarjolla. Alla olevista valikoista löydät listauksen joulun ja uudenvuoden ajan suluista ikääntyneiden palveluissa.

Muita poikkeusaukioloaikoja