Hyppää pääsisältöön

Uutinen Julkaistu 14.11.2023 19.08

Lähetä joulupostia ikäihmiselle

Avainsanat:

Joulupostia ikäihmisille -kampanja 13.11.–4.12.2023 kutsuu Varhan alueen asukkaita lähettämään joulukortteja ikääntyneille. Kampanjassa kerätään joulukortteja kotihoidon ja asumispalvelujen ikääntyneille asiakkaille.

Joulupostia ikäihmiselle. Sytytä valopimeyteen. Kosketa kortilla

Luovan välittämisen yhteisö Siskot ja Simot järjestää jo yhdettätoista kertaa Joulupostia ikäihmisille -kampanjan.  Kutsumme nyt kaikki mukaan, jotta mahdollisimman moni ikäihminen saisi tänä vuonna lämpimät joulun toivotukset.

Kirjoita ostamaasi tai itse tekemääsi korttiin hyvän joulun toivotukset. Merkitse saajan kohdalle ”Sinulle” ja lähettäjän kohdalle oma nimesi ja Siskot ja Simot. Pudota kortti sellaisenaan lähimpään keräyslaatikkoon 4.12.2023 mennessä. Ethän sulje korttia kirjekuoreen.

Kampanjan suojelijana toimii tasavallan presidentti Sauli Niinistö.

Kampanjassa mukana olevat Varsinais-Suomen hyvinvointialueen kunnat ja tietoa korttien palautuspisteistä:

Esimerkiksi Turussa kortteja voi käydä askartelemassa avoimissa joulukorttipajoissa. Joulukorttipajoja järjestää mm. Turun suomenkielinen työväenopisto ala-aulassaan keskiviikkoisin 22.11., 29.11.klo 12.30–14.45 (Mukaan kannattaa ottaa sakset sekä mahdollisia jouluisia kuvia, nauhoja tms.), Aurala pe 24.11.2023 klo 10–12.30. Korttipajoja kampanja-aikana on myös esimerkiksi Ruusukorttelin hyvinvointikeskuksessa.

Lisätiedot: siskotjasimot.fi/joulupostia