Hyppää pääsisältöön

Uutinen Julkaistu 15.2.2024 11.43

Lasten, nuorten ja perheiden palveluiden johtoon Krista Ryödi

Avainsanat:

Lasten, nuorten ja perheiden palveluiden tulosryhmän palvelujohtajaksi on valittu yhteiskuntatieteiden maisteri, Varhan lapsiperhepalveluiden johtaja Krista Ryödi.

Krista Ryödi seisoo ja nojaa toisella kädellään kaiteeseen

Lasten, nuorten ja perheiden palveluiden palvelujohtaja Krista Ryödi

Perusteluissa todetaan mm. että, hänen koulutuksensa sekä valmiutensa strategiseen ja muutosten johtamiseen antavat edellytykset toimia tehtäväkentässä.  Valinnasta päätti Sote-palvelulautakunta kokouksessaan 31.1.2024.

- Olen iloinen, innostunut ja tyytyväinen valinnastani tähän vastuulliseen tehtävään. Olen myös kiitollinen saamastani luottamuksesta, Krista Ryödi toteaa.
- Uusi tulosryhmä mahdollistaa varsinaissuomalaisten lasten, nuorten ja perheiden palvelujen yhteensovittamisen, hän lisää.

 Tavoitteena hänellä on olla palveluita uudistava, yhteistyötä rakentava ja innostava johtaja.

- Uskon yhteistyön voimaan ja siihen, että yhdessä tehden voimme rakentaa sellaiset palveluketjut, jotka mahdollistavat hyvän elämän maakuntamme lapsille, nuorille ja perheille.

Aluehallitus päätti marraskuussa 2023 perustaa Varhaan sote-palvelujen tulosalueelle lasten, nuorten ja perheiden palvelut -tulosryhmän. Uuteen tulosryhmään siirtyvät perhekeskuspalvelut sekä muun muassa lapsiperhesosiaalityö ja lastensuojelu, jotka tällä hetkellä kuuluvat sosiaali- ja vammaispalvelujen tulosryhmään.