Hyppää pääsisältöön

Uutinen Julkaistu 1.2.2023 10.22

Turun keväiset menovinkit senioreille

Avainsanat:

Liikkuva resurssikeskus -hankkeen Menovinkit-esite keväälle 2023 on julkaistu.

Vanha pariskunta.

Keväinen Turku tarjoaa paljon ohjelmaa senioreille.

Museoita, konsertteja ja vesijumppaa – Menovinkit-esitteessä on esimerkkejä erilaisista tapahtumista, ryhmistä ja näyttelyistä, jotka ovat avoimia kaikille kotona asuville varsinaissuomalaisille senioreille. Toivottavasti löydät itseäsi kiinnostavaa tekemistä näistä monipuolisista kevään (1.2.‒31.5.2023) toiminnoista. Esitteessä listatut menot järjestetään Turussa.

Turun Lähimmäispalveluyhdistyksen Liikkuva resurssikeskus julkaisee Menovinkit-esitteen senioreille kolme kertaa vuodessa yhteistyössä Varsinais-Suomen hyvinvointialueen ja Turun kaupungin kanssa. Esitteeseen on koottu eri järjestöjen, Turun kaupungin sekä muiden tahojen menovinkkejä, tärkeitä yhteystietoja ja vapaaehtoistoiminnan mahdollisuuksia.

Menovinkit-esite julkaistaan sekä sähköisenä että paperisena. Paperisia esitteitä saa Ruusukorttelin hyvinvointikeskuksesta (Puistokatu 11, Turku) ja Lehmusvalkaman hyvinvointikeskuksesta (Karviaiskatu 7, Turku). Lisäksi painettuja esitteitä saa Liikkuvan resurssikeskuksen neuvonta-autosta.

Alla olevasta linkistä voit ladata kevään Menovinkit-esitteen pdf-versiona.