Hyppää pääsisältöön

Uutinen Julkaistu 17.3.2023 13.21

Varhan henkilöstöetujen käyttöönotosta viestitään heti, kun käytännöt tiedossa

Henkilöstöedut on tavoitteena saada käyttöömme kevään aikana. Miten ja milloin saamme edut käyttöömme? Saamme tähän ohjeet heti sen jälkeen, kun etuihin liittyvän maksuvälineen kilpailutus on valmistunut ja yhteistyökumppanuudesta sovittu. Tavoitteena on tietenkin saada edut mahdollisimman pian käyttöön, toivottavasti tämän kevään aikana.

Kaksi vaaleanviolettia sydäntä tummanvioletilla pohjalla.

Henkilöstöjaosto käsitteli asiaa kokouksessaan torstaina 16.3.2023. Aluehallitus päätti henkilöstöetuuksien periaatteista joulukuussa 2022.

Liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työmatkaedun tai lounasedun käyttö edellyttää digiä maksuvälinepalvelua. Tämän hankinta on hyvällä mallilla, ja tarjoukset on saatu tämän kuun alussa. Julkinen hankintamenettely sekä uuden palvelun käyttöönotto järjestelmiimme ottaa oman aikansa.

Valmisteluvaiheessa ehdotuksena oli esimerkiksi, että lyhyissä ja/tai määräaikaisissa työsuhteissa edun suuruus olisi suhteessa työsuhteen pituuteen. Tämänkaltaisia tarkentavia linjauksia edun käytöstä on mahdollista valmistella kun sähköisen maksuvälinepalvelun tuottaja on selvillä.

Lisätietoja henkilöstölle löytyy Varhan intrasta.