Hyppää pääsisältöön

Uutinen Julkaistu 12.1.2023 14.57

Turku

Varissuon neuvola muuttaa viikolla kolme

Avainsanat:

Varissuon neuvola muuttaa väistötiloihin viikolla kolme (16.–20.1.2023). Neuvola avautuu uusissa tiloissa maanantaina 23.1.2023. Uusi osoite on Littoistentie 81.

Lapsi istumassa vanhemman sylissä. Lapsen edessä näkyy kädet, jotka laittavat rokotetta lapsen käsivarteen. Lapsen katse on suunnattu rokottajaan.

Neuvolan uudet tilat sijaitsevat Varissuon liikekeskuksen toisessa kerroksessa, Tokmannia vastapäätä. Neuvolatoiminnot säilyvät edelleen Varissuon alueella, uudet tilat sijaitsevat parin sadan metrin päässä vahoista tiloista.

Käyntiasiointia neuvolassa ei ole muuton aikana viikolla kolme. Neuvoloiden puhelinpalvelu (p. 02 266 2223) toimii sen sijaan normaalisti, mutta puhelinpalveluissa on ruuhkaa. Varissuon neuvolan sähköinen asiointi ei ole käytössä muuton aikana.

Varissuon terveysasema muutti väistötiloihin viime vuoden lokakuussa

Varissuon neuvola sijaitsi aiemmin samoissa tiloissa Varissuon terveysaseman kanssa. Neuvola ja hammashoitola jäivät vanhaan sijaintiin, kun terveysasema muutti väistötiloihin vuoden 2022 lokakuussa. Varissuon terveysasema sijaitsee tällä hetkellä Kupittaalla osoitteessa Untamonkatu 1B. Varissuon hammashoitola Kupittaalle Eurocityn kiinteistöön (Joukahaisenkatu 1). Hammashoitolan muutosta tiedotetaan myöhemmin ajankohdan tarkennuttua.