Hyppää pääsisältöön

Varsinais-Suomen hyvinvointialue sosiaalisessa mediassa

Varsinais-Suomen hyvinvointialueen sekä tunnetut brändit Tyksin ja Varsinais-Suomen pelastuslaitoksen löydät suosituimmista sosiaalisen median palveluista. Lisäksi monet hyvinvointialueen palvelut ja yksiköt viestivät sosiaalisessa mediassa omilla kanavillaan.

Sosiaalinen media on tärkeä osa hyvinvointialueemme asiakas- ja asukasviestintää, ja sillä tuetaan organisaatiomme ulkoista viestintää. Somekanaviemme kautta pyrimme tavoittamaan hyvinvointialueen asiakkaiden lisäksi niitä, jotka eivät välttämättä seuraa hyvinvointialueen verkkopalvelua tai perinteistä mediaa.

Someviestinnällämme edistämme asiakkaidemme tiedonsaantia, vuorovaikutusta ja vaikuttamismahdollisuuksia.

Hyvinvointialueen pääkanaviksi on alkuun määritelty Facebook ja Twitter, joita tukevat palveluiden ja yksiköiden omat somekanavat. Hyvinvointialueeseen kuuluvat, jo entuudestaan tunnetut brändit Tyks ja Varsinais-Suomen pelastuslaitos jatkavat viestimistä omissa tutuissa kanavissaan.

Haluamme pitää viestinnän sävyn somekanavissamme rentona ja irti organisaatiolähtöisestä kielestä. Tavoitteenamme on olla asiakkaillemme helposti lähestyttävä ja esittää sisältö kansantajuisesti ja selkeästi. Someviestinnässämme myös saavutettavuus huomioidaan eri somepalveluiden tarjoamien mahdollisuuksien puitteissa.

Tykkää ja tule mukaan seuraamaan kanaviamme!

Varsinais-Suomen hyvinvointialue

Facebook: Varsinais-Suomen hyvinvointialue

Twitter: Varsinais-Suomen hyvinvointialue

Instagram: VarhaHyvinvointi

Tyks

Facebook: Tyks Turun yliopistollinen keskussairaala

Twitter: Tyks

YouTube: Tyks

Varsinais-Suomen pelastuslaitos

Facebook: Varsinais-Suomen pelastuslaitos

Twitter: V-S pelastuslaitos

Instagram: V-S pelastuslaitos

YouTube: Varsinais-Suomen pelastuslaitos

Blogi: Kuumaa kamaa

Lue lisää

Some-arvontojen säännöt