Hyppää pääsisältöön

Auran hoivakoti on ympärivuorokautisen palveluasumisen yksikkö, joka tarjoaa ympärivuorokautista, kodinomaista ja turvallista asumista ikääntyneille henkilöille. Hoivakodissa on 13 paikkaa pitkäaikaiseen asumiseen ja 2 paikkaa tilapäistä hoitoa varten. Hoivakoti sijaitsee Auran keskustassa.

Hoivakodin päivärytmi pyrkii noudattelemaan kunkin asukkaan normaalia elämänrytmiä. Aamutoimet tehdään ja aamupala tarjotaan joustavasti kunkin asukkaan omassa rytmissä.

Päivän aikana on mahdollista oleskella yhteisissä tiloissa mm. lehteä lukien tai tv:tä katsellen. Kaikki ateriat tarjotaan yhteisissä tiloissa. Iltapäivisin kahvihetken yhteydessä on usein ohjelmaa. Nukkumaanmeno iltaisin tapahtuu yksilöllisellä tahdilla.

Hoivakodissa on tarjolla erilaista viriketoimintaa, jota toteuttavat sekä henkilökunta että erilaiset yhteistyötahot, kuten seurakunta.

Uudet asiakkaat;

Jos et ole vielä ikääntyneiden palveluiden asiakas ja haluat lisätietoa ikääntyneiden asumispalveluista, ota yhteyttä Varsinais-Suomen ikääntyneiden asiakasohjaukseen.