Hyppää pääsisältöön

Lähellä Mynämäen keskustaa sijaitseva Häävuoren palvelukeskus tarjoaa ikäihmisille sekä ympärivuorokautista palveluasumista että lyhytaikaista hoitoa.

Ympärivuorokautisessa hoidossa iäkkäälle henkilölle tarjotaan pitkäaikaista hoitoa ja huolenpitoa silloin, kun asuminen omassa kodissa ei enää onnistu kotihoidon turvin. Asukas asuu vuokra-asunnossa ja asumispalvelumaksu määräytyy sosiaali- ja terveydenhuollon asiakasmaksulain mukaisesti.

Häävuoren palvelukeskus tarjoaa iäkkäille henkilöille pitkäaikaisen asumisen ja hoidon lisäksi lyhytaikaista ympärivuorokautista hoitoa. Lyhytaikainen ympärivuorokautinen hoito on kestoltaan 1-2 viikkoa, tarjoten hoitoa mm. omaishoidettavien vapaapäivien ajaksi. Lyhytaikaisesta hoidosta peritään asiakkaalta erillinen vuorokautinen hoitomaksu.

Häävuoren palvelukeskuksessa on 33 pitkäaikaisasumisen paikkaa ja 2 lyhytaikaishoidon paikkaa. Asukkailla on oman asunnon lisäksi käytössään viihtyisät yhteistilat ja turvallinen ulkoilualue terasseineen. Häävuoren palvelukeskuksessa on henkilökuntaa ympäri vuorokauden.

Uudet asiakkaat

Jos et ole vielä ikääntyneiden palveluiden asiakas ja haluat lisätietoa ikääntyneiden asumispalveluista, ota yhteyttä Varsinais-Suomen ikääntyneiden asiakasohjaukseen.