Hyppää pääsisältöön

Hintan hoivakoti, Salo (laitoshoidon yksikkö)

Avainsanat:

Hintan hoivakoti tarjoaa pitkäaikaista laitoshoitoa ja sijaitsee Salon Suomusjärvellä Turku-Helsinki moottoritien puolivälissä, maalaismaisemassa ja luonnon läheisyydessä.

Hintan hoivakodissa on tällä hetkellä 15 asukasta. Asukashuoneet ovat yhden hengen huoneita ja asukas saa sisustaa huoneensa mieleisekseen. Huoneessa on valmiina sähkökäyttöinen vuode, yöpöytä sekä verhot. Hoivakodissa on kaikkien asukkaiden käytössä olevia yhteisiä tiloja, joissa asukkailla on mahdollisuus viettää aikaa toistensa kanssa tai tavata omaisiaan.

Hoito suunnitellaan yhdessä asukkaan ja hänen läheistensä kanssa huomioiden asukkaan yksilöllinen avuntarve. Omaiset voivat omien voimavarojensa mukaan osallistua läheisensä hoitoon ja halutessaan kysyä hoitajilta opastusta. Hoitohenkilökunta ohjaa ja neuvoo mielellään sekä vastaa kysymyksiin.

Hintan hoivakodissa asukkaan hoitoon osallistuvat sairaanhoitaja, lähihoitajat, hoivatyöntekijä sekä hoiva-avustaja. Lääkäri käy säännöllisesti. Asukashuoneiden sekä yhteisten tilojen siisteydestä vastaavat laitoshuoltajat. Vakituisen henkilökunnan lisäksi yksikössä on opiskelijoita jaksoittain sekä mahdollisesti avustavissa tehtävissä toimivia henkilöitä.

Uusi asiakas: Jos et ole vielä ikääntyneiden palveluiden asiakas ja haluat lisätietoa ikääntyneiden asumispalveluista, ota yhteyttä Varsinais-Suomen ikääntyneiden asiakasohjaukseen.