Hyppää pääsisältöön

Yhteystiedot

Käyntiosoite

Isännänkatu 4
20780 KAARINA

Hovirinnan palvelukeskus on yhteisöllisen asumisen yksikkö, joka sijaitsee Kaarinan Hovirinnassa. Viihtyisä piha-alue on aidattu ja tuo vuodenaikojen vaihtelun esille monipuolisesti sekä houkuttelee asukkaita ulkoilemaan. Hovirinnan päivätoiminnan tiloissa järjestetään sosiaalista kanssakäymistä edistävää toimintaa useana päivänä viikossa sekä yhteisruokailua joihin asukkaiden on mahdollista osallistua.

Hovirinnan palvelukeskuksessa on 23 asuntoa. Asuntojen koot ovat 28 m2–46,7 m2. Kaikki asunnot ovat esteettömiä ja niissä on oma keittiö, wc ja suihku. Osassa asunnoista on oma sisäänkäynti sisäpihan puolelta. Asunnosta tehdään asukkaan kanssa vuokrasopimus.

Asukkaiden tarvitsemat palvelut järjestetään kotihoidon palveluina ja tukipalveluina, joita ovat esimerkiksi ateriapalvelu, vaatehuoltopalvelu ja turvapalvelu. Asuinhuoneen siivouksen asukas järjestää itse ja siihen on mahdollista hakea siivouksen palveluseteliä. Asiakkaalle myönnettävät palvelut perustuvat aina palvelutarpeen arviointiin.

Kotihoidon työntekijät tekevät asiakkaan tarpeen mukaiset asiakaskäynnit aamulla, päivällä ja illalla. Asukkaiden yöaikaiset auttajakäynnit järjestetään tarvittaessa turvapalvelun kautta.

Uudet asiakkaat

Jos et ole vielä ikääntyneiden palveluiden asiakas ja haluat lisätietoa ikääntyneiden asumispalveluista, ota yhteyttä Varsinais-Suomen ikääntyneiden asiakasohjaukseen.