Hyppää pääsisältöön

Hulvelan yhteisöllinen asuminen, Raisio

Avainsanat:

Aukioloajat ja yhteystiedot

Käyntiosoite

Hulvelankatu 20
21200 RAISIO

Aukioloajat

Puhelinpalvelu, Varsinais-Suomen ikääntyneiden asiakasohjaus (uudet asiakkaat) suomeksi
maanantai–perjantai
9.00–15.00
Puhelinpalvelu, Varsinais-Suomen ikääntyneiden asiakasohjaus (uudet asiakkaat) ruotsiksi
maanantai–perjantai
9.00–12.00
Puhelin, sairaanhoitajat
maanantai–torstai
8.00–15.00
perjantai
8.00–14.00

Hulvela on yhteisöllisen asumisen yksikkö, joka sijaitsee Raision keskustan tuntumassa. Hulvelan yhteisöllisen asumisen asunnot sijaitsevat viidessä eri rakennuksessa, osoitteissa Hulvelankatu 16, 20, 22, 24 ja 26. Talot sijaitsevat Hulvelan palvelukeskuksen välittömässä läheisyydessä.

Pihoilla ja terasseilla on mahdollisuus oleskeluun ja ulkoiluun ja vieressä on kaunis puistoalue erilaisine aktiviteetteineen. Hulvelan palvelukeskuksessa asukkaille järjestetään monipuolista sosiaalista kanssakäymistä edistävää toimintaa, mm erilaisia toimintaryhmiä, askartelua, bingoa ja musiikkihetkiä.

Hulvelan yhteisöllisessä asumisessa on 90 asuntoa. Asuntojen koot ovat 38,5 m2-55 m2. Kaikki asunnot ovat esteettömiä ja niissä on oma keittiönurkkaus, wc ja suihku. Taloissa 16 ja 20–24 on parvekkeet ja talossa 26 ranskalaiset parvekkeet. Hulvelan palvelukeskuksessa asukkaiden käytössä on yhteisiä tiloja, kuten ruokasali, kerhohuoneet, kuntosali, lukutila ja kirjasto. Myös sauna- ja allasosasto ovat asukkaiden käytettävissä (toistaiseksi avoinna ma-ke 8–16), mutta niissä ei ole valvontaa. Asunnosta tehdään asukkaan kanssa vuokrasopimus.

Asukkaiden tarvitsemat palvelut järjestetään kotihoidon palveluina ja tukipalveluina, joita ovat esimerkiksi ateriapalvelu, asiointipalvelu ja turvapalvelu. Asuinhuoneen siivouksen asukas järjestää itse ja siihen on mahdollista hakea siivouksen palveluseteliä. Asiakkaalle myönnettävät palvelut perustuvat aina palvelutarpeen arviointiin.

Hulvelan yhteisöllisessä asumisessa asiakkaalle voidaan myöntää säännöllisen kotihoidon asiakaskäyntejä kaikkina vuorokauden aikoina. Asukkaiden ennakoimattomat auttajakäynnit järjestetään tarvittaessa turvapalvelun kautta.

Uudet asiakkaat

Jos et ole vielä ikääntyneiden palveluiden asiakas ja haluat lisätietoa ikääntyneiden asumispalveluista, ota yhteyttä Varsinais-Suomen ikääntyneiden asiakasohjaukseen.