Hyppää pääsisältöön

Kartanonpuisto tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa ikäihmisille sekä muistisairaille viihtyisässä ja kodinomaisessa ympäristössä Loimaalla.

Ympärivuorokautisen palveluasumisen ohella palveluihin kuuluu lisäksi lyhytaikainen asumispalvelu, joka on ratkaisu esimerkiksi omaishoitajan loman ajaksi. Kartanonpuistossa on 39 asukaspaikkaa kahdessa kerroksessa ja yksi lyhytaikaispaikka.

Kartanonpuistossa asukkaat saavat lämminhenkistä hoivaa ja huolenpitoa ja heidän toiveensa ja tarpeensa otetaan huomioon. Yhteistyötä tehdään asukkaiden läheisten kanssa ja kuunnellaan heitä asiakkaan hoivan ja hoidon suunnittelussa.

Asiakkailla on käytössään yksityisyyden varmistava, esteetön huone ja WC-tila. Asiakas vuokraa huoneen ja sisustaa sen läheistensä kanssa omilla kalusteillaan. Sänky ja yöpöytä ovat talon.

Asiakkaiden käytössä on yhteisiä tiloja, jotka ovat esteettömät ja turvalliset. Niissä voi ruokailla, seurustella toisten ikäihmisten kanssa, katsoa TV:tä ja lukea lehtiä. Kartanonpuiston asukkailla on käytössään myös viihtyisä piha-alue, josta löytyy vanha aitta.

Kaarean valmistuskeittiö toimittaa aamupalan, lounaan, päivällisen ja iltapalan talon asukkaille.

Lääkäri käy säännöllisesti ja on päivisin tavoitettavissa puhelimitse. Hammaslääkäri ja suuhygienisti käyvät yksikössä myös säännöllisin väliajoin. Kampaajan ja jalkahoitajan palvelut asukas ostaa itse, toimijat käyvät yksikössä.

Kartanonpuistossa ei ole erillisiä vierailuaikoja. Asukkaan on mahdollista asua omassa kodissaan kuolemaansa asti.

Uudet asiakkaat;

Jos et ole vielä ikääntyneiden palveluiden asiakas ja haluat lisätietoa ikääntyneiden asumispalveluista, ota yhteyttä Varsinais-Suomen ikääntyneiden asiakasohjaukseen.