Hyppää pääsisältöön

Aukioloajat ja yhteystiedot

Käyntiosoite

Kaukolantie 30
23800 LAITILA

Postiosoite

Kaukolantie 30
23800 LAITILA

Aukioloajat

Avoinna ympäri vuorokauden

Kaukolankoti on Laitilassa sijaitseva 52-paikkainen vanhainkoti. Kaukolankoti tarjoaa ikääntyneille ympärivuorokautista pitkä- ja lyhytaikaishoitoa. Kaukolankoti sijaitsee puistomaisessa ympäristössä maaseutumaisessa miljöössä.

Ylläpidämme monisairaiden ikäihmisten viimeisten elinvuosien mahdollisimman hyvää elämänlaatua, omaisia unohtamatta. Olemme asukkaidemme tuki ja turva.

Arvot ja toimintaperiaatteet

Arvomme ovat: Yhdessä oppiminen, kunnioitus, suvaitsevaisuus, rehellisyys, luottamus, tasa-arvoisuus, turvallisuus, taloudellinen järkiajattelu.

Innovatiivisuus ja halu kehittyä: Oppiva tiimi: Kehitämme osaamistamme ja työyhteisöämme. Koulutamme ja kehitämme itseämme ja toisiamme. Opimme toisiltamme työstämme ja itsestämme.

Yhteisöllisyys syntyy, kun kunnioitamme ja luotamme toisiimme, suvaitsemme toistemme erilaisuutta.

Yksilöllisyys: Myös hoidon yksilöllisyys perustuu hoidon tarpeeseen. Pyrimme ottamaan asukkaiden omat tavat ja mieltymykset huomioon mahdollisimman hyvin.

Uudet asiakkaat

Jos et ole vielä ikääntyneiden palveluiden asiakas ja haluat lisätietoa ikääntyneiden asumispalveluista, ota yhteyttä Varsinais-Suomen ikääntyneiden asiakasohjaukseen.