Hyppää pääsisältöön

Yhteystiedot

Käyntiosoite

Jänistie 1
31400 SOMERO

Postiosoite

Jänistie 1
31400 SOMERO

Yhteisöllisen asumisen yksikkö Kurki sijaitsee kauniissa ympäristössä Lamminniemen hyvinvointikeskuksen yhteydessä. Samassa kiinteistössä sijaitsee myös muita ikääntyneiden asumispalveluita. Pihalla on helppo ulkoilla metsäisissä järvimaisemissa ja pihan senioripuistossa. Alueella toimii myös lasten päiväkoti, jonka toiminnan seuraaminen on monelle asukkaalle mieluisaa. Kotihoidon työntekijät järjestävät asukkaille sosiaalista kanssakäymistä edistävää toimintaa. Lisäksi yksiköstä osallistutaan myös Lamminniemen yhteiseen toimintaan.

Kurjessa on 11 asuntoa, jotka ovat kooltaan 23 m2-23,5 m2. Kaikki asunnot ovat esteettömiä ja niissä on oma wc ja suihku. Yksikössä on yhteiskeittiö, jossa ruokaillaan yhdessä ja asukkaat voivat viettää yhteistä aikaa ja seurustella. Talossa asukkaiden käytössä on muita yhteisiä tiloja, kuten Lamminniemen lehtienlukunurkkaus, kuntosali sekä juhlasali, jossa vierailee ajoittain esiintyjiä. Asunnosta tehdään asukkaan kanssa vuokrasopimus.

Asukkaiden tarvitsemat palvelut järjestetään kotihoidon palveluina ja tukipalveluina, joita ovat esimerkiksi ateriapalvelu, vaatehuoltopalvelu ja turvapalvelu. Asuinhuoneen siivouksen asukas järjestää itse ja siihen on mahdollista hakea siivouksen palveluseteliä. Asiakkaalle myönnettävät palvelut perustuvat aina palvelutarpeen arviointiin. Kurjessa on kotihoidon hoitaja paikalla aamu- ja iltavuorossa, klo 7.00–17.00 ja klo 19.00–21.30. Asukkaiden yöaikaiset auttajakäynnit järjestetään tarvittaessa turvapalvelun kautta.

Uudet asiakkaat: Jos et ole vielä ikääntyneiden palveluiden asiakas ja haluat lisätietoa ikääntyneiden asumispalveluista, ota yhteyttä Varsinais-Suomen ikääntyneiden asiakasohjaukseen.