Hyppää pääsisältöön

Aukioloajat ja yhteystiedot

Käyntiosoite

Nivolantie 4
21250 MASKU

Postiosoite

Nivolantie 4
21250 MASKU

Aukioloajat

Avoinna ympäri vuorokauden

Lähellä Maskun keskustaa sijaitseva Luukan palvelukeskus tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista sekä lyhytaikaista hoitoa ikäihmisille. Ympärivuorokautisessa hoidossa iäkkäälle henkilölle tarjotaan pitkäaikaista hoitoa ja huolenpitoa silloin, kun asuminen omassa kodissa ei enää onnistu kotihoidon turvin.

Ympärivuorokautisessa palveluasumisessa asukas asuu vuokra-asunnossa ja asumispalvelumaksu määräytyy sosiaali- ja terveydenhuollon asiakasmaksulain mukaisesti. Luukan palvelukeskus tarjoaa iäkkäille henkilöille pitkäaikaisen asumisen ja hoidon lisäksi lyhytaikaista ympärivuorokautista hoitoa. Lyhytaikainen ympärivuorokautinen hoito on asiakkaalle kestoltaan 1-2 viikkoa, tarjoten hoitoa mm. omaishoidettavien vapaapäivien ajaksi. Lyhytaikaisesta ympärivuorokautisesta hoidosta peritään asiakkaalta erillinen vuorokautinen hoitomaksu.

Luukan palvelukeskuksessa on 4 eri hoitoyksikköä; Onnelan yksikössä asuu 21 asukasta, Toivolassa 14 ja muistisairauksia sairastaville tarkoitetussa Muistolassa 7 asukasta. Kahdeksanpaikkainen Ruutontupa on puolestaan muistisairauksia sairastaville tarkoitettu lyhytaikaista hoitoa tarjoava yksikkö, jossa on myös yksi päivähoitopaikka omaishoidettavalle ikäihmiselle.

Muistolan ja Toivolan asukkailla on käytössään viihtyisä ja turvallinen ulkoilualue katettuine terasseineen. Luukan palvelukeskuksessa on henkilökuntaa ympäri vuorokauden.

Uudet asiakkaat

Jos et ole vielä ikääntyneiden palveluiden asiakas ja haluat lisätietoa ikääntyneiden asumispalveluista, ota yhteyttä Varsinais-Suomen ikääntyneiden asiakasohjaukseen